torstaina, joulukuuta 25, 2008

Aattoiltana...


Joulun vietto jatkuu leppoisasti. Jännitys ja odotus on takana ja nyt on aika nauttia lasten riemusta, ihanista herkuista, villasukista ja sohvan nurkasta...niin, ja tietty siitä suklaasta :)

Alla muutama heiluvainen kuva aattoillan odotuksesta, huipennuksesta ja vilkutuksista. Vuoden päästä nähdään taas...

Pyhinä luvassa vielä tapaninajelua Espooseen, rentoutumista Flamingo Spa:ssa ja pikkuinen kurkistus alekoreihin...Kunnes koittavat alehulinat omassa putiikissa inventaarion iloineen :) Mutta nyt takaisin kuusen alle...Moikka moooiiii!
8 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Brilliant!!!!
Have a nice day!!!

Mari kirjoitti...

Voi miten ihania joulukuvia:) ja onpa teillä paljon lunta:)) Meillä täällä Kotkassa vain vähän, mutta onneksi kuitenkin hiukka valkoista:)
Hyvää joulunjatkoa teille:)

Mirva kirjoitti...

Kauniita valkoisia paketteja ja ihanan tunnelmallisia kuvia:) Mukavia joulun jatkoja!!

olivieno kirjoitti...

Tunnelmallisista kuvista ihastuneena minäkin! Kauniita kuusenkoristeita, tietysti! Vaikka en itse päässytkään puodissa piipahtamaan, onneksi Pukki oli ystävämme valtuuttanut sinne ostoksille ja sain nauttia ihanista lahjoista!

Olivia kirjoitti...

Tunnelmallisia joulukuvia!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

oIKEIN KIVOJA JOULUISIA KUVIA.
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA SINULLE TOIVOTTAA KRISSE

satu kirjoitti...

Kiitos ihanat! Olemme kotituneet pääkaupunkiseudun hulinasta takaisin tänne lumiseen pirttiin pikkumetsän reunaan...Miehen arki koittaa huomenna. Me jatketaan lasten kanssa enemmän ja vähemmän lomatunnelmissa vielä...Minä toinen jalka töissä ja toinen pulkkamäessä...:) Ihania lastenvaate löytöjäkin tein eilen Jumbon alessa ryysiessäni, palaan niihin tuonnempana. Nyt täytyisi saada potkaistua nuo oman puodinkin alehulinat käyntiin...:)

Hyvejä uneja, satu

satu kirjoitti...

Niin, siis kotiutuneet...;)