sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Kevättä rinnassa...

Juu, juu nyt sitä ON! Ihana aurinko helli meidän pölyistä pirttiämme koko viikonlopun ja liekö aurinko saanut virkoamaan meidän pikku "justiinankin", nimittäin entisensä ON :) Tänään jaksoi neito puodissakin häärätä hetken äidin "apuna" ja antoi puisille nukenvaunuilleenkin kyytiä jo ihan vanhaan malliin...

Että näin meillä, eipä tänä viikonloppuna juurikaan muuta, kun hellää hoivaa, töitä, jäähallia ja auringonpaistetta :) Nooh, olihan sitä tarpeeksi siinäkin...

Huominen tuo mukanaan kevyemmän elämän ( se on taas maanantai...;)), "vapaapäivän" ja vie mukanaan esikoiselta taas yhden hampaan...pääsen haistelemaan entisiä työkuvioitani :) Itsellenikin joudun ajan varaamaan, kun niin antaumuksella karkkipäivää lauantaina viettelin...:P Ahneella on aina huonompi loppu...namskis!

Iloista alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

päivi kirjoitti...

hei ja mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!
kiva kuulla että pienen sairaus on jo takanapäin:)
öisin terkuin päivi

Marja kirjoitti...

Ihana keväinen kuva :) Ja kiva juttu, että teillä ollaan toivuttu ja virtaa riittää alkavaan viikkoon. Meillä Nelli on vuorostaan nyt kuumeessa ja kurkku tuntuu olevan kovin kipeä.. tismalleen sama tauti isälläänkin.. tää on niin tätä.

Aurinkoista alkavaa viikkoa toivotellen!

satu kirjoitti...

Päivi,
kiitosta! Aurinkoista alkanutta viikkoa sinne pohjoiseenkin! :)

Marja,
juu,päiväkotiin lähti yskivä, mutta nauravainen neito :)
Voi ei, nytkö sitten Nelli ja iskäkin..Tää on tosiaan aina niin tätä :( Voimia ja paranemisia sinne! Tsemppiä ja halaus siullekkin, älä suottta jännitä...:) Nyt nautit vaan "lomasta" ja auringosta!

satu kirjoitti...

Niin, ja ai niin...Kuva on eilinen räpsäys puodin helmililjoista :) Kivoja valkoisenakin,vaikka siniset ihan ykkösiä ovatkin :)