perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Jonnekkin päivästä pois...

...tekisi mieleni nyt liihoitella. Viikonlopun synttärikemut painavat pahasti niskaan ja hommaa riittää...Voi tätä Huvikumpua :) Blogikin on ollut aivan hunningolla, en vaan ole yksinkertaisesti ehtinyt tänne... On myös toisaalta ollut vähän sellaisetkin fiilikset, että jospa vetäytyisi hetkeksi pois tästä B-maailmasta ja antaisi blogin lomailla hetken. "Ripauksen" sulkeminenkin on käväissyt ihan ensi kertaa mielessä, kun takki vaan tuntuu hetkittäin niin tyhjältä... Mut ans kattoo ny. :) Viikon päästä alkaa kesän ainoa ja ah, niin odotettu lomaviikko ja toivon mukaan on aikaa myös vähän mietiskellä yhtä sun toista, joten ehkäpä palaan takaisin pienen loman jälkeen huomattavasti viisaampana ja valaistuneempana...tai sitten en :)

Anyways...ihanaa viikonloppua kaikille kaikkialla! Nauttikaahan auringosta! Meillä kemuillaan, pedataan siskonpetejä yövieraille ja Särkkäillään...Pus pus!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Satu!
Tuttu tunne, välillä on takki tyhjä täälläkin...Mutta lopettaa et saa! Et missään tapauksessa! Blogisi on ehdottomasti minun suosikkini, juttusi kivoja ja puotisi suloinen! Aurinkoista viikonloppua!
Voimahalaus kaimalta :)

Anonyymi kirjoitti...

lomaa täälläkin odotellaan. mä taukoilin viime talvena, elämä vei silloin toisia polkuja. sitten yhtäkkiä alkoi energiaa taas piisata. hetken huili piristää kummasti, sitten uudella mielellä takaisin.
-kati-

Possumamma kirjoitti...

Sä olet nyt vaan niin jo sen loman tarpeessa, että se takki on päässyt tyhjenemään. Eli, eiköhän se siitä taas lomalla täyty niin, että saumat meinaa ratketa:) Niin, ja meillä kaikilla se takki tyhjenee aina välillä, ja saakin tyhjentyä. Mut se pitää kans pitää mielessä, ettei blogista, ja blogimaailmasta pidä repiä mitään turhaa stressiä itselleen; monet ottaa tämän ihan liian tosissaan-> tärkeämmät asiat ensin, ja eikä todellakaan ole mikään pakko blogata päivittäin -ei edes viikoittain. Vaan, kukanenkin omaan tahtiinsa, ja siten miten hyvältä tuntuu.

Mukavaa viikonloppua!

Sarppa kirjoitti...

Lomailet nyt kunnolla ja jatkat sitten kun siihen on taas voimia..sinun juttusi on niin mukavia, että olis kiva lukea niitä vielä joskus..

Mukavaa loma viikkoa..oma loma alkaa vasta viikkojen päästä...

Marja kirjoitti...

Samaa sanon mitä muutkin :) Mulla samoin paussia pukkaa... tai ei vaan jotenkin yksinkertaisesti ole ollut aikaa blogimaailmalle kuten talvella ja keväällä... töissä on kiirus, kotona on kiirus... ONNEKSI meidän perheellä alkoi tänään loma, tulee tarpeeseen! Sinne suunnalle lähettelen auringonsäteitä ja toivottelen leppoisia kesätuulia :)

Nia kirjoitti...

Joskus on hyvä laittaa blogikin kesälomalle ja antaa senkin levähtää ja tietysti on hyvä antaa myös itselle lepohetki :)

Fiiliksen mukaan!

Marianne kirjoitti...

Minä ajattelen että kaikella on aikansa ja varsinkin tämä blogailu on ajanvietettä josta ei saa muodostua "pakko pullaa".
Toki toivon että jatkat, vaikka pienen paussin jälkeen. Blogisi on ihana !!!
Rentouttavaa ja ihanaa lomaa sinulle ja perheellesi. Sinä jos kuka olet lomasi ansainnut.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti et kokonaan täältä katoa, tykkään blogistasi ja tyylistäsi niin paljon :)

Ihania suvipäiviä toivottelee Anski

satu kirjoitti...

Huomenia,huomenia!

Täällä ollaan...Voi, noita teidän viestejä! Kiitos, kiitos ja kiitos! Ihania ootte...Tämä se tässä blogailussa onkin parasta. Ei suinkaan nämä omat höpinät, vaan teidän ihanien viestit ja sanat...Kiitos siis!

Tylsintä taas juuri se, että jotkut lähipiiristä käyvät kurkkimassa kuulumiset täältä ja se riittää monelle yhteydenpidoksi tätä nykyä...Aika ällöä! Onko tuttua muille? Oletteko "rivienvälistä" huomanneet vastaavaa?

En ole halunnut pitää tätä blogia ainoastaan mainostaakseni yritystäni, mutta kyllä siihenkin suuntaan "kääntyminen" on mielessä nyt käväissyt...Pitäisikö siis yksityisyyttään varjella tarkemmin? Toisaalta taas,jos joku saa kiksejä meidän sekopää-perheen arjen seuraamisesta, niin huvinsa kullakin...:)Kattellaan...

Olipas hassu aamu...eilen menin nukkumaan persaukisena puotipuksuna ja aamulla huomasin heränneeni Pirkanmaan rikkaimmalla alueella..hihii :) Kiitos vaan Aamulehden ja naapureiden!

Anu kirjoitti...

Satu,tiedätkös...juuri se,että et ole vain putiikinpitäjä (niitä riittää),vaan ihminen sen takana,tekee sen eron moniin muihin vastaavanlaisiin putiikkeihin!Eihän Pirkanmaallakaan ole pulaa näistä ihanista puodeista,mutta muita ei 'tunne'niin kuin sinut!Me ei vielä ole nähty,mutta sekin asia korjataan:)Enpä minä esim. Kantriinaan poiketessa mieti,että onpas kiva nähdä se putiikin pitäjäkin...ehei,mutta juuri SINÄ olet se syy miksi me tullaan teille taatusti!!!

Ira kirjoitti...

Olen kyllä täysin samaa mieltä mitä muutkin. Sitäpaitsi syksy ja talvi on niin erilaista aikaa, että ehtii bloggailla, mutta kesällä on niin paljon kaikkea muuta. Tämä meidän suvi kun on niin lyhyt, yhtä ja toista pitäisi ehtiä. Vähemmästäkin takki tyhjenee.

Itsekin olen miettinyt, omaa blogia aloitellessani, yksityisyyttä. Sitä ajattelee, että kaikki kivat ja ihanat ihmiset käyvät lukemassa blogia, mutta kun meitä on moneksi -ärsyttää ajatella, että jotkut tutut utsijat lukevat ja tietävät, mutta toisaalta kuten sanoit jo saavat siitä kiksinsä, saakoot!

Mutta älä lopeta ystäväiseni, olisi tosi harmi, on päivän piristys lukea näitä juttuja. Olet lomasi ansainnut, nauti täysin ja palaat jos ja kun siltä tuntuu...

Halauksin!

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaisia ajatuksia täälläkin suunnalta eli tahtoisin niin kovin mielelläni jatkaa blogisi lukemista, vaikka harvemminkin, mutta kuitenkin. Kerää kesällä voimia ja pidä reilusti taukoa, jos siltä tuntuu, mutta odottelen vielä uusia kuulumisiasi ja ihania kuvaotoksia.
Olen saanut blogistasi voimaa antavia ideoita ja ajatuksia ja sinulla on taito välittää kauniita, tunnelmallisia kuvaotoksia arjen onnenhetkistä.

Lämpimin voimahalauksin,
Syyskukka

satu kirjoitti...

Voi teitä ihanat! Kauniita tsemppisanoja <3 Kiitos,kiitos ja kaunis niiaus!Eiköhän tämä takki taas tästä pikkuhiljaa täyty ja napitkin pauku...:)

Sateisena vapaapäivänä täällä pientä raporttia taas jakamassa, satu