keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Niitä näitä...

Puhti palailee pikku hiljaa. Jo kunnon yöunetkin tekevät vaan ihmeitä. Yleensä "ehdin" nukkua noin kuusi tuntia yössä ja niin se vaan on, että ei se riitä. Kahdeksan tuntia viime yönä ja oho, paljon pirtsakampana syysmyrskyyn tänään. Vanhaksi ei ole siis tulemista. Unesta ei voi, eikä kykene enää tinkimään. Tai ehkä joskus ihan pikkuisen ;)

By the way...Tietääkö joku, mistä saisi kauniita silmälaseja pikkuisille tytöille? Ja mieluiten täältä Tampereen seudulta. Toki "herkkujen" perässä ajelen vaikka mihin...:) Pepin kanssa eilen piipahdettiin silmälääkärillä ja hajataitto saaliina palailtiin kotiin. Pikkuisen kauhistuttaa. Kuinka noin pieni pärjää kakkuloidensa kanssa...? No, se jää nähtäväksi. :)Vinkkejä ja kokemuksia otetaan ilolla vastaan.

Sunnuntaina oltiin taas mukana Tallipihan hulinassa. Kiva ja onnistunut päivä! Paljon tuttuja liikkeellä ja mukava meininki. Ilolla odottelen jo oman puotini vapautumista. Tuo kuva pikkukojustani viikonlopulta :)

7 kommenttia:

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Kyllä se niin vaan on, että kahdeksan tuntia minimissään riittää mullekin. Muuten olo on kuin olisi juovuksissa. ;D
Ihania aarteita kojussasi on! Toivottavasti pikkuneidille löytyy mieleiset silmälasit, neuvoja en valitettavasti osaa antaa.

satu kirjoitti...

Sari, toisinsanoen mä oon kekkuloinut jo kaksi vuotta pikku tuiterissa päivästä toiseen...:)) Nyt on vaan pakko ottaa tuo klo:23 nukkumaanmenoajakseni ;) Saas nähdä miten käy...

Juu, eiköhän me jotkut Hello Kitty tai Barbie pokat jostain metsästetä, vaikka pikkuneitiä ei yhtään huvittaiskaan...

Teija kirjoitti...

Hih, mä en oo oikeen vielä päässy ymmärrykseen, että onko se 8 h mulle liian vähän vai paljon..? Aina vaan väsyttäis, aamuisin eritoten!

satu kirjoitti...

Teija, niin no joo, kukapa tästä ihmiskropasta selvää ottais...Hoh, hoh hoijakkaa ;)

Jonna kirjoitti...

Kiitos kauniista blogista. Tuli hyvä ja rauhallinen mieli. Eksyin Huldan Huoneen kautta ja tulen toistekin :)

satu kirjoitti...

Moikka Jonna,
kiva, kun eksyit :) Tervetuloa taas!

Pink and white dreams kirjoitti...

Hei

luulisin että Hallituskadun Styling Tyyli Katseesta varmasti saa ihan mitä vaan ja ihanaa palvelua ainakin.
Sabi