perjantaina, lokakuuta 30, 2009

Avajaiset...

Olette KAIKKI lämpimästi tervetulleita juhlimaan kanssamme villa HARMONIE:n Tallipihan puodin avajaisia viikon päästä perjantaina 6.11.09 klo: 10-17!
Avajaisia juhlimme koko viikonlopun ja luvassa on mm.kivoja tarjouksia, uutuuksia ja ylläreitä. :) Kaikkien kävijöiden kesken arvomme yhden Nisse-joulukalenterin!
*
Tallipihan puoti palvelee ti - pe 10 - 17, la 10- 15 ja su 11 - 16.
21.11.2009 alkaen joka päivä klo: 10 - 18.
*
Tavataan Tallipihalla!
Kuva: House Doctor

sunnuntaina, lokakuuta 25, 2009

Voittajat selvillä...

Arpajaiset arpaistiin...tällä kertaa onnettarena toimi tylsästi ja nopsasti tuo kätevä random generator. Tuoksuvaiset saippuat matkaavat viesteille 49, 74 ja 129. Laskin moneen kertaan, jätin oman viestini pois ja kaiken pähkäilyni jälkeen voittajia ovat Mirva, Kata ja KukkaRullaMaaria. Tuhannesti onnea! Kiitos kaikille osallistuneille! Teitä oli mukana uskomaton poppoo! Huh hurjaa ja vielä kerran kiitos! Laittakaahan naiset osoitteita ja saippuatoiveitanne tulemaan ( satu@villaharmonie.fi ), niin laitetaan kusti polkemaan :)


Kuva: Jeanne d`Arc Living

lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Viimeistä viedään...

Viimeinen puotipäivä Kangasalla. Vielä tänään klo: 10-15 on mahdollisuus shopata edullisesti syysihanaa, sillä kaikki myydään pois - 20%. Huomenna puhaltavat jo uudet tuulet...Pitkät TO DO-listat odottavat...Viikon päästä saadaan avaimet Tallimestarille ja varsinainen "sutina" sekä mööpeleiden kantaminen alkaa.

Huomenna arvotaan! Leppoisaa lauantaita!

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Vintage Stories...

...on täällä taas! Ihan pakko oli heti maanantaina käydä hipeltämässä. Kauniita! Kivaa, että mukana myös pikkutyttöjen mallisto. Mukaan lähti muutama kaunis panta, Pepille tuo ihana mekko, tunikaa, sukkahousua ja koruja. Olisi lähtenyt paljon muutakin, mutta täytyy tehdä vähän töitä välillä...Ja on niitä tehtykkin! Nettiputiikin ruuhkanpoikasta ollaan purettu yötäpäivää, pyöritetty ale-myyntiä puodilla ja suunnattu katseita jo kohti tulevaa...Pikku hiljaa alkaa jännittämään. Enää kolme päivää Kangasalla...sniiiiif...

p.s. Arpajaiset jatkuvat vielä kolme yötä. Voittajat julkaistaan sunnuntaina! Lycka till! :)

sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Syyslomailua...

Pieni syysloma Naantalissa. Täydellistä rentoutumista, ylensyöntiä, polskuttelua, pulikoimista, hemmotteluhoitoja, pitkiä unia, shoppailua, herkuttelua, ulkoilua, reippailua ja parasta seuraa...

Lämmin kiitos ihanista nimppariviesteistänne, niin täällä, naamakirjassa, tekstarina, s.postissa, livenä ja mitä kaikkea! Hämilläni olen. Kiitos siis! Toinen asia joka saa minut iloiseksi on mahtava osallistujajoukko tuossa alempana olevassa arvonnassa! Kivaa, kun olette sankoin joukoin mukana. Vieläkin ehtii...:)

tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Nisset...

...ja paljon muutakin Maileg-kivaa saapuili eilen ja vaikka en ihan vielä joulua suostukkaan avaamaan, niin nettiputiikin puolella nämä ihanat ovat jo saatavilla..."Live-puodissa" tonttuillaan vasta sitten Tallipihalla :)

Niin ja ai niin, arpajaiset jatkuvat edelleen tuossa vähän alempana...Kivasti olettekin jo vilkutelleet! Kiitos kivoista viesteistänne, palailen niihin tuonnempana...Ootte te vaan mahtavaista väkeä!

perjantaina, lokakuuta 09, 2009

Saippuakauppias arpaisee...

Niin intoa piukassa ja hurahtanut olen näihin ihaniin saippuoihin, että ajattelinpa jaetun hurahduksen olevan se paras hurahdus ja järkkään pystyyn pikkupikku arpajaiset. Arvon kolme kivaa tuotepakettia, joissa jokaisessa on mukana kaksi lempparisaippuaasi, pikkuisen tunnelmaa ja suloinen lasilautanen saippuoiden kaveriksi. Osallistua saa ja aikaa on aina tuonne launtaihin 24.10.09 saakka, jolloin Kangasalan puodiltakin vilkutellaan viimeistä päivää. Niin ja ai niin, linkittämällä saat mukaan kaksi arpalippusta.

Saippuat ovat Soap Factoryltä ja kuuluvat nyt myös villa Hoon valikoimiin. Näitä syötävän hellävaraisia saippuoita olen käyttänyt itse jo vuoden päivät ja edelleen olen koukussa. Saippuat ovat kotimaisia ja käsintehtyjä. Valmistusaineina käytetty ihanan luonnollisia ja mahdollisimman luomuisia raaka-aineita. Meidän hyllyihin valkkasin ainakin nyt aluksi kanelisen Noelin, laventelisen Olivian, kahvintuoksuisen Moccan, tervaisen Suomen ja suklaisen Allyn. Nam!

Onnea matkaan!


Kuvat: Soap Factory

keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Niitä näitä...

Puhti palailee pikku hiljaa. Jo kunnon yöunetkin tekevät vaan ihmeitä. Yleensä "ehdin" nukkua noin kuusi tuntia yössä ja niin se vaan on, että ei se riitä. Kahdeksan tuntia viime yönä ja oho, paljon pirtsakampana syysmyrskyyn tänään. Vanhaksi ei ole siis tulemista. Unesta ei voi, eikä kykene enää tinkimään. Tai ehkä joskus ihan pikkuisen ;)

By the way...Tietääkö joku, mistä saisi kauniita silmälaseja pikkuisille tytöille? Ja mieluiten täältä Tampereen seudulta. Toki "herkkujen" perässä ajelen vaikka mihin...:) Pepin kanssa eilen piipahdettiin silmälääkärillä ja hajataitto saaliina palailtiin kotiin. Pikkuisen kauhistuttaa. Kuinka noin pieni pärjää kakkuloidensa kanssa...? No, se jää nähtäväksi. :)Vinkkejä ja kokemuksia otetaan ilolla vastaan.

Sunnuntaina oltiin taas mukana Tallipihan hulinassa. Kiva ja onnistunut päivä! Paljon tuttuja liikkeellä ja mukava meininki. Ilolla odottelen jo oman puotini vapautumista. Tuo kuva pikkukojustani viikonlopulta :)

maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Olo kuin apinalla...

...väsynyt humy huulilla. Kaamea flunssa on riepottanut minua hyppysissään jo muutaman viikon. Välillä nuha, välillä kurkku kipeänä, sitten yskää ja taas sama alusta. Tänä aamuna taas kurkku käheänä ja paise huulessa. Tosi herkku olo. :) Onneksi lapset kuitenkin terveinä, yhtä mustaa silmää lukuunottamatta ( kop, kop, kop... ).

Anyways mukavaa viikkoa! Lupaan olla marisematta seuraavalla kerralla...;)

torstaina, lokakuuta 01, 2009

Uutta kivaa...

Joo, paketteja sieltä ja paketteja täältä...Paketteja sinne ja paketteja tänne...:) Eilen tupsahtivat puotiin nämä ihanat. Kauniita kortteja, kovakantisia muisti- ja osoitekirjoja sun muita "herkkuja". Tänään Ricen paketti ja huomenna ties mitä. Muuttomyyntikin alkoi ja puoti tyhjenee vauhdilla. Kangasalla kaikki vähintään -20%. Pikkupuoti sulkee ovensa 24.10, kun varsinainen pakkaus- ja muuttorumba alkaa. Vähän jo jänskättää... Niin ja muuten. Lokakuu jo...ja jossain on aloitettu jo joulukin. Huhhuhh...Tämä muori yrittää malttaa vielä kuukauden ja kaivaa vasta sitten Nisset takanreunalle, mutta kai ne pikkujoulut voisi jo buukata...Vai mitä? ;)

Kuvat: lainattu valmistajan sivuilta