torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Remppamyynti...

Tallipihan pikkupuodilla alkaa huomenna suuri remonttimyynti KAIKKI -20% ! Nyt kannattaa piipahtaa ja miettiä ne kauneimmat paketit kevään juhliin, äideille, mummeille ja sille kummin kaimallekkin...Ja ihan vaan vinkkinä, - huomenna saapuu myös suurensuuri erä uusia ihania Mummeja, ekoluuttuja ja somia postikortteja... Jos haluat omasi äitienpäiväksi, niin neuvoisin olemaan ripeä, sillä uutta erää emme saa enää ennen suurta juhlapäivää. Remonttimyynti jatkuu vappuun saakka, jonka jälkeen vilkuttelen pikkupuodille heipat ja hipsuttelen Valjashuoneeseen. Valjashuoneen puodissa juhlitaan avajaisia sitten toukokuun puolessa välin...Nyt päätä tyynyyn ja huomiseen :)


Kuva:GreenGate

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi, joita olit laittanut korttiin, joka tuli tilaamieni kauniiden vetimien kanssa. Vetimet menevät koristamaan eteisen vanhaa talonpoikaiskaappia. Kunhan saan aikaiseksi ne siihen laittaa :D

Mukavaa kevättä, Niina.

satu kirjoitti...

Niina, aijaijai...sitten laitat kyllä kuvia ja paaaaljon! Teidän uusi koti on niiiiin unelma! Mahtavaa, että pääsette jo pian kotiutumaan :)

Ihanaa kevättä sinne omppopuiden alle!

Satu kirjoitti...

Pitää ehdottomasti ensi viikolla poiketa!

satu kirjoitti...

Kaima, sii juu :)