keskiviikkona, toukokuuta 26, 2010

Tähän aikaan vuodesta...

...popsitaan joka aamu allergialääkkeitä, pakataan pikkureppuja luokkaretkille, juhlitaan kevätjuhlia, ihastellaan silmäkulma kosteana kevätnäytöksissä, rutistetaan valmistuneita, huomataan ettei kesäkuntoon päästä tänäkään keväänä ;), hikoillaan teinien kanssa vaateostoksilla, odotetaan hulluna pitkää ja kuumaa kesää, nautitaan jalkahoidoissa, kuopsutetaan pihalla, jynssätään multaa kynsien alta, ryysitään IKEA:n avajaisissa, väännetään paketteja päiväkoteihin ja opettajille, kuskataan lapsia kaverisynttäreille, kauhistellaan kodin kaaosta, istutaan vanhempainilloissa, palaveroidaan, tuskaillaan kaukokaipuussa, mennään päivä kerrallaan ja yritetään pysyä kyydissä...huh huh. Lista voisi olla loputon. Nyt eletään taas kevään kiireisimpiä viikkoja. Iltaisin ihan töttöröööö. Näiden kiireiden jalkoihin jäi myös täksi illaksi suunniteltu ensimmäinen kanta-asiakasiltakin...Nyyh :(( Oma päätös, mutta myönnän että harmittaa. Liian monta yhteensattumaa samalle illalle. Siirretään suosiolla kesään...

Nyt kiireeen vilkkaa töihin...ja tänään jopa ihan härdellivapaa iltakin. Huomenna jatketaan kevätjuhlailua...Se on moro ny!

kuva: Bloomingville

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuota kesäkuntoon pääsemistä on kommentoitava. Tutustu ihmeessä Cambridge-kuuriin!

Olen itse nyt kuuden viikon aikana saanut painoani alas 12kg! Helppoa ja motivoi, koska tulokset tulevat niin nopeasti. Kuurilla syödään (tai siis juodaan) 3pss suolaisia/makeita pirtelöitä/keittoja per päivä.

Ketoosin avulla paino tippuu, eikä nälkää tarvitse tuntea.
www.cambridgekuuri.com

Mainospläjäys, mutta pakko kertoa kun oma kokemus on ollut niin hieno! ;)

satu kirjoitti...

No, mun tarttee tähän nyt tunnustaa, et mitään en oo kyl asian hyväks tehnytkään...Nyt täytyy jo varmaan alkaa tähtäämään tuonne pikkujoulukaudelle...;) Tai ajatella vaan, et ruskee läski on paremman näköistä kuin valkoinen ja heittäytyä aurinkoon ;) Keinonsa kullakin...hihhiii. Kiitokset vinkistä ja hurjasti paljon onnea keveämmälle olemuksellesi! :)

Kesäkukka kirjoitti...

Toivottavasti päästään sitten kesemmällä kanttis-iltaan :)
Ilmoittelet hyvissä ajoin, niin saadaan Hansun kans laitettua anomukset ;)

Meillä tänään ollaan luokkaretkellä...

satu kirjoitti...

Kesäkukka, no ilman muuta pääsette ;)
Voitte kirjoitella anomukset keskiviikolle 16.6 jo vaiks heti :)

Meillä kans ma ja ti luokkaretkeiltiin. Alastaro ja Turku kutsuivat tällä kertaa ja Urjalan Makeistukkua on kannatettu meidän poikain puolesta aivan ruhtinaallisesti tällä viikolla :)