maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Arki...

Arki ja maanantai taas täällä...:) Loma meni leppoisan mukavasti, kukaan ei sairastunut, säät suosivat ja kaikilla oli kivaa! Aina se vaan hujahtaa liian nopsaan. Kotiinpaluu on vaan aina se väistämätön pakko... Ei vaan, ihanahan se oli taas arkeenkin soljua...Minun sormiani on koko loman ajan syyhyttänyt kaikki ihanat joulupaketit jotka tupsahtivat pihaan juurikin ennen reissuun lähtöä..Silloin tavaranpaljous tuntui uuvuttavalta, mutta nyt pakkaan,puran ja touhuan ihan eri tarmolla taas. Aurinko, lämpö ja lepo tehnyt ihmeitä, nyt joulu saa tulla...hihii! :)

Tässä muutamia kuvia viikon varrelta...Maanantai-markkinat, auringonpalvontaa ja lopuksi ihanan suloinen kulkukoiruus rannalla...oli niin lutuinen, että oli ihan pakko jäädä ihmettelemään...

Mukavaa ja ah, aurinkoista viikonalkua,

- satu






21 kommenttia:

Cia kirjoitti...

Oih,te olette olleet turkissa!Vannoutuneena Turkin matkaajana pikkasen laittaa vihertämään:)Missäpäin olitte?

Satu kirjoitti...

Heips cia,

juu Turkissahan me...:) Alanyassa, ja en edes kehtaa kertoa monettako kertaa...:) Enkä kyllä ymmärrä laisinkaan ihmisten ennakkoasenteita kyseistä maankolkkaa kohtaan...Parempaa palvelua voi hakea! Lapsille ihan paras paikka ja heidän ehdoillaanhan tässä vielä jokunen aika reissataan..:)

Aurinkoista maanantaita,

- satu

Cia kirjoitti...

No alanyassahan mekin aina:)13 reissua taitaa olla tähän mennessä takanapäin ja lisää kyllä ehdottomasti tulee.Siellä kyllä tosiaan on palvelu huippuluokkaa ja lapsetkin todella viihtyvät!

Satu kirjoitti...

Heips taasen cia,
vau, tehän ootte ehtineet! :) Me tullaan vielä reilusti perässä..;(

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa viikonalkua sinulekkin! Ihana tuo alimmainen kuva missä rekku lököilee <3 rannalla.

Taina kirjoitti...

Moi vaan!
Palasin lauantaina Turkin Marmariksesta,viimereissusta Turkkiin olikin vierähtänyt jo 5 vuotta.Olen samaa mieltä, että paikka on tosi kiva, ja ihmiset oikein ystävällisiä.Lämmintä 25-30 astetta.Monilla on tosiaan turhia ennakkoasenteita.Olen reissannut Kreikassa, Kanarialla, Mallorcalla ja turkki on ystävällisempi paikka, kauppiaatkin ovat mielestäni rauhoittuneet.T: Taina

Satu kirjoitti...

nia: Kiitos samoin :) Minäkin tykkään tuosta kuvasta kovasti! Siinä on vaan sitä jotain...No, höh kehuinkohan nyt jo ihan liikaa itseäni...:))

taina: Moikkelis,moi! Tekin ootte sit turvallisesti takaisin...ja ilmat suosivat ilmeisesti sielläkin :) Juu, me ollaan koluttu kans vähän siellä sun täällä ja kyllä turkki vaan jostain syystä vetää aina vaan ja uudelleen puoleensa...Shoppailuahan en nyt ehkä ihan hirmuisesti siellä harrasta sen "työläyden" vuoksi, mutta varma aurinko, ystävälliset ihmiset ja ihana ruoka vetoavat meitin poppooseen. Niin ja jos lapsilta kysytään, niin ehdottomasti ne vesiliukumäet!! :)

Leppoisaa iltaa ihan joka iikalle!

Halituksin,

- satu

Ira kirjoitti...

Merhaba!

Ihania kuvia! Täällä kans yks turkki fanittaja. Viimeksi olimme Marmariksessa kaksi viikkoa. Itkuhan siinä tuli, kun kotiinlähdön aika koitti. Osa hotellin henkilökuntaa heräsi vartavasten aamuyöllä meitä hyvästelemään, kun bussi tuli hakemaan hotellilta. Kaikki itkettiin. Varmasti yksi elämäni parhaita lomia...

Ira

Satu kirjoitti...

Merhaba ira,
juu, voin kyllä elävästi kuvitella..Kiva, kiva meitä fanittajiahan on jo monta!

Hanneloore kirjoitti...

Moikka Satu

Mullakin on tosi hyviä kokemuksia turkista..Nyt ollaan lähdössä perheen kanssa ja en saanut miestäni puhuttua sinne. Teidän lomakuvanne kyllä saivat matkakuumeen nousemaan:)

Kyllä sun kelpaa taas tavaroita purkaa ja laittaa putiikkia joulukuntoon kun olet levännyt..;)

Mukavaa joulunodotusta
Terkuin Hanneloore

Satu kirjoitti...

Moikka moi hanneloore,

ihanaa teillä kaikki kiva vielä edessäpäin! :)

Vaikeata oli ekalla kerralla meilläkin saada miehen pää käännettyä...vannoi vaan kovaa, että turkkiin ei lähde ikuna päivänä!! Sain käännettyä, ja ekan kerran jälkeen ei taivutteluita enää ole tarvittu...:))

Aivan ihanan rentouttavaa ja aurinkoista lomaa teille!

Joulua odotellen,

- satu

päivi kirjoitti...

hei satu ja mukavaa kun lomasi onnistui<3
kurkkasin taas puotiin:D
ja pyytäisin jos varaisit nämä tuotteet kun tulevat puotiin taas :pikkukävyt pussukassa (a,10.50 pussi )1pussi
ja köyhän miehen hop. pallukoita (a,4.50)3 kpl.
teen sitten muutakin tilausta taas kun nuo tulee... ihania juttuja sinulla taas onkin<3
lämpimin terkuin päivi

Satu kirjoitti...

Voi, kiitos, kiitos päivi! Juu ja onnistuu...:)Laitan sinulle postia, kun ovat valmiina odottamassa.

Ihanaista iltaa toivotellen,

satu

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa että lomanne onnistui:)
Minkin kävin muutama vuosi sitten Turkin Alanyassa oli mahtava paikka ja aurinkoa piisasi joka päivälle.

Karita

Satu kirjoitti...

Moikka Karita,

voi,että mä olisin ihan valmis lähtemään taas...;)

Kiva, kun piipahdit!

- satu

Sarppa kirjoitti...

Kivoja lomakuvia.. itse en ole ikinä vielä käynyt turkissa..pitääkin harkita vakavasti sinne menoa...

Satu kirjoitti...

Kiitos sarppa! Ei muuta, kun vaan kevään reissua buukkaamaan...:)

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Meidänkin perhe oli kuukausi sitten ekaa kertaa turkissa ja tykättiin kovasti. Oltiin näimmä samassa hotellissa kuin tekin. Oli tosi hyvää ja ystävällistä palvelua ja altaat ja liukumäet oli ihan huiput lasten ja aikuistenkin mielestä. Ainoo - oli pitkä matka lentokentältä hotelliin. Uitiin aamusta iltaan ja oltiin rennosta vaan.

Satu kirjoitti...

Heipsan, juu tuo bussimatka on kyllä kieltämättä puuduttava...:( Varsinkin tuo kotiinpaluu kirpaisee aina.. Mutta, kun matkasta ei muuta ikävää kerrottavaa löydy, niin plussalle jäädään:)Liukumäessä, meressä ja altailla meilläkin viilletettiin aamusta iltaan...:))
Mukavaa viikonloppua, satu

Satu kirjoitti...

Heipsan, juu tuo bussimatka on kyllä kieltämättä puuduttava...:( Varsinkin tuo kotiinpaluu kirpaisee aina.. Mutta, kun matkasta ei muuta ikävää kerrottavaa löydy, niin plussalle jäädään:)Liukumäessä, meressä ja altailla meilläkin viilletettiin aamusta iltaan...:))
Mukavaa viikonloppua, satu

Satu kirjoitti...

Ja ihan kahteen kertaan piti tuo edellinen kertoa, ettei kelleen vaan jäänyt mitään epäselväksi...hihiii ;))