perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Pieni kurkistus...

Tip, tap, tip, tap, tipe, tipe, tip, tap, tip, tip, tap...

Pikkuruinen, punainen palanen puodin joulua...Mielestäni syksyllä vannoin valkean joulun nimeen, mutta tässä sitä taas ollaan...Nisset toivat mukanaan ihanan perinteisen puna-valkoisen jouluntaian...Onhan meillä toki muutakin kivaa ja ei niin punaista, mutta niihin palailen huomenissa...:))


Kaamea flunssa yrittää kaataa, mutta mie taistelen...Nenäliinat, kurkkupastillit ja vitamiinit...Nyt on vaan pakko pysyä pystyssä...:) Terästetty glögikin voisi lämmittää, mutta taidan pitäytyä kuitenkin kiltisti tuossa mummon mustaviinimarjamehussa, vetää villasukat jalkaan ja sujahtaa peiton alle. Se on moro ja moi! :)8 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Nisset on aivan ihania.
Toivotaan että saat nujerrettua flunssasi pikaisesti, muistahan lepäillä välillä.

olivieno kirjoitti...

Ensimmäiset pikkujoulut onnellisesti takana! Pikkujoululahjaksi vein kynttilät, enkelitarroilla ja sydämillä ja god jul- nauhalla koristeltuna. Muut puodin aarteet pidin ahneesti itse... Kiitos vielä!

Nia kirjoitti...

Todella suloisia joulujuttuja! Nuo kaksi toisiinsa nojailevaa tonttuja ovat mielettömän ihania!

satu kirjoitti...

Ihanaista Isänpäivää ja huomentapäivää!

pioni: Kiitos, kovasti yritän ainakin..muutaman tunnin yössä ;) Flunssa jo hellittää...Niin ja nuo Nissethän on niiiin ihanat! En millään raaskisi luopua...;))

olivieno: Toivottavasti oli kivat kekkerit! Kivoilta kuullostavat lahjasikin! Kiitokset jälleen isselles, oli kiva nähdä! Tuuhhan taas...

nia: Moikkelis ja kiitos kaunehin! Juu, nuo isoimmat ovat hellyytäviä...

Nyt isiä hellimään, s

Olivia kirjoitti...

Voi ihanaista joulupuotia, harmi etten pääse sinne itse tutustumaan, kuvissa näyttää ihanalta. Puna-valkoinen joulu on kyllä minulle ehdoton, kuvista sujuvasti katselen valkoista tai sinistä joulua, mutta meillä se taitaa aina olla punainen...

Karita kirjoitti...

Kauniita jouluisia kuvia puodistasi=)
Minullakin yleensä puna valoinen joulu mutta tänä jouluna ajattelin valkoista... saa nähdä toteutuuko....


Karita

päivi kirjoitti...

ihania juttuja taas puodissasi joka suosikkini on<3
täytynee odotella edellinen paketti kotiin
ennen kuin uutta tilaa :D
mukavaa työviikkoa sinulle ja
toivottavasti päihität flunssan!
lämpimin terveisin päivi

satu kirjoitti...

Iltaa ihanat!

olivia: Voi, kiitos kiitos! :) Niin se vaan aina meilläkin menee...Tuo punaisen ja valkoisen yhdistelmä on vaan niin perinteinen ja raikas, että siihen se aina kallistuu...Täytyypäs tulla kurkistelemaan ihania kuviasi!

karita: Kiitos siullekkin! :) Pidetään peukkuja valkoiselle...laitathan sitten ihania kuvia esille, mihin päädyit:)

päivi: Iltaa sinullekkin ihana! Punastelen täällä aina kauniita sanojasi...:) Paketti taitaakin sinulle huomenissa saapua, jos oikein muistanen...Ja kiitos, mukavaa työviikkoa sinullekkin!

Flunssaa taltutellen,

- satu :)