lauantaina, marraskuuta 01, 2008

Touhua ja tohinaa...


Nyt on kiirus...Tunnelmallinen joulupuotimme avaa tiistaina 4.11 klo:11. Tein radikaalin päätöksen ja laitoin puodin ovet kiinni muutamaksi päiväksi, jotta saan kaiken valmiiksi...Muutama tiukka päivä siis edessä! Eilen häpesin silmät ja korvat päästäni, kun yksi vanha ystävä pistäytyi puotiin ja ihan ekaa kertaa, en tohtinut toista poiskaan ajaa...Seliseli, selittelin tavaramertani, sammaleitani, jäkäliäni ja oksiani, jotka olivat vallanneet koko pikkuruisen puotini. Aivan kamala härdelli, mutta lupasi onnesta tulla vielä uudelleenkin, silloin kun kaikki olisi niinkuin suunnilleen paikoillaan. Löydettiinhän me kuitenkin paperipussukkaan niitä ihanuuksiakin, joita hän hakemaan oli tullut...:) Kioski meininkiä siis...hihiii!


Satoja ihania ideoita pää täynnä...katsotaan, mitä kaikkea ehdin tässä ajassa aikaan saada ja rypistää. Se on ainakin varmaa, että tiistaina avataan, glögiä hörpitään ja pipareita mutustellaan...Paljon ihanaa on saapunut, mutta matkallakin vielä jokunen, joten tilanne elää aina varmasti jouluun asti. Eilen saapui suuri lisäerä Jul-kirjoja, joten NYT niitä taas saa! Samoin,kuin ihania LA POSTE FRANCE pussukoita, joulukuusenmattoja ja onpa hyllyssämme jälleen tuo kuvan iki-ihana "prinsessa herneineenkin" , Mailegilta tietenkin...


Nyt puotiin...palaan asiaan...Mukavaa viikonloppua kaikille kaikkialla!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Prinsessa ja herne on ainakin meidän perheessä jo joulutoivekirjeessä mukana...IHANA!
Voimia toivotellen, hanna

maano kirjoitti...

kuulostaa kivalta tohinalta :)

satu kirjoitti...

Heipsan,

hanna: Kiitoksia, kiitoksia! Tuo on meidän Pepinkin lempilelu...:) Ihana, ikuinen ja rakas! Herneen perässä toki konttaan harvase päivä..:))

maano: No, ihanaahan tämmöinen tohina on..:) Tykkään, tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuo uusi kuva otsakkeen alla!

Aurinkoista sunnuntaita, mari

Nia kirjoitti...

Joulun alla sitä varmasti kiirusta piisaa, eikä siihen kukaan kuole jos avaa vähän myöhemmin;) Säästyt vaan suurelta ressiltä.

satu kirjoitti...

Heissulis,

Kiitos mari! :)

Nia, oot kyllä oikeassa! Itsehän sitä tämän kaiken paineen ja stressin itselleen luo...Kun sitä osaisikin ottaa iisisti:)

Touhukasta alkavaa viikkoa, s