lauantaina, toukokuuta 23, 2009

Haltiakeiju kävi kylässä...

...ja nosti pienellä kädellään sadanyhdeksänkymmenenneljän lippusen joukosta kolme onnekasta. Ensin "lohdutuspalkinnot", jotka menevät tällä kertaa Tiinalille ja mammamiaulle. Omat sääasemat ovat pian teillä...Ja ihanan Jeanne d`Arc Livingin piknik-kopan saa omakseen Johanna. Onnea, onnea ja suuren suuri rutistus! Koppaan sujautan mukaan vielä vähän kertakäyttöastioita, servettejä ja tietysti hyvin säilyviä herkkuja...Onnea vielä kerran kolmelle onnekkaalle ja kiitos kaunehin kaikille mukana olleille. Niin ihania sanoja ja onnentoivotuksia...hämilläni olen. Kiitos, kiitos ja kiitos!


Aurinkoista lauantaita ollaan täällä vietetty töitä paiskien ja välillä kahvikupposen kanssa pihan kukkaloistoa ihastellen. Luumu-ja kirsikkapuut, norjanangervot ja sammalleimut täydessä kukassaan. Niin kaunista! Tästä kesä voi alkaa...Iloista viikonloppua kaikille!

p.s . Onnekkaat voittajat meilailkaahan osoitteenne minulle, niin saadaan pakettinne matkaan :)

4 kommenttia:

pienilintu kirjoitti...

Onnea! :)

Johanna kirjoitti...

Siis ei voi olla totta, että minä voitin!! Keskellä yötä tässä pitkästä aikaa koneen avasin ja uusia postauksia kattelen...Piti oikein pariin kertaan tarkistaa, että olenko se todella minä tämä onnekas ihanan palkinnon voittaja! Kiljunnallani melkein varmaan herätin nukkuvat sukulaisvieraatkin! Suuren suuri kiitosrutistus sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta...toista kertaa osallistuin arvontaan koko blogistaniassa...ja "lohdutuspalkinto on siis jo todella paljon...Sydämelliset kiitokset Satu.

Aurinkoa, Mi-Ma

satu kirjoitti...

pienilintu,
kiitokset :)

Johanna,
juu, juu!! ONNEA ONNEA!! Laitan kopan huomenna matkaan :) Kivaa, kun olit mukana! Rutistuksin, s

Mi-Ma,
onnea onnea siullekkin! Kiitokset itsellesi! Aurinkoa lähetellen, s