maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Kesäretki...

...Naantaliin kuuluu ehdottomasti joka kesäisiin perinteisiimme. Viime viikonloppuna oli sen aika...Naantalin auringon alla moikattiin muumeja, tutkittiin murkkupesiä, maistettiin mansikkamarenkikakkua, polskuteltiin kylpylässä ja naatiskeltiin muuten vaan...Pienikin irtiotto täältä työ- ja kotiympyröistä tekee ihmeitä...taas jaksaa..ainakin seuraavaan retkeen saakka ;)

5 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Noniin, teilläkin oli siis mukava viikonloppu - meillä myös :) Tuo ensimmäinen kuva on kyllä niiiiin ihana!

Anu kirjoitti...

Moikkarallaa...teillä on ollut kivaa!
Me lähdetään huomenna Korkeasaareen ja keskiviikkona tulen ostoksille puotiisi!!!

U.M kirjoitti...

Voi kun täältä blogeista saa paljon ideoita paikoista joissa pitäisi käydä! Viime viikolla listalle pääsi Porvoo nyt sitten tämä Naantali... Kummassakaan en ole ehtinyt koskaan käydä vaikka ovat tässä suhteelisen lähellä..

Olivia kirjoitti...

Voi, Naantalissa on niin kaunista! Viime vuonna käytiin niin tänä vuonna ei mennä, vaikka tyttö mielellään muumit taas näkisi. Teillä on ollut mukava reissu!

satu kirjoitti...

Marja,
juu kuin myös :) Kiitos, kuvasta tykkään miekin ja arvaa vaan menikö kauan, kun neito keräsi voimansa ja uskaltautui halittelemaan :)

Anu,
Korkeasaareenkin tekisi mieli..saas nährä kuin käy :) Ja voi noita meidän treffejä, kuinka ne aina osuvatkin noin...Harmiharmiharmi! Laitan sulle vielä s.postia asian tiimoilta...

U.M,
voi ja Porvoo kans :) Se vielä ohjelmassa täälläkin...

Olivia,
juu mukavata oli, vaikkakin pyrähdys oli taas turhan nopsa sattuneesta syystä :) Naantali on ihana!