tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Porvoo...

...eilen köröteltiin heti aamusella paikkaan, jonne on kerran kesässä ihan pakko päästä! Porvoo, Porvoo, - ihana Porvoo! Kuljeskeltiin kujilla ja kaduilla, piipahdeltiin puoteihin, nuuhkittiin antiikkikaupoissa, hörpittiin kupposet kuumaa Cafe Helmessä, huokailtiin ja haaveiltiin...Kiipeiltiin kirkonmäelle ja ihasteltiin, kipitettiin taas alas ja ihmeteltiin. Lapsille ehdotin, että jospa täältä meille kesäkoti...mutta kannatusta ei tullut. Kuullemma riittää ihan näin. Brunbergin putiikin kautta kotiin ja mamman sentit kiittää...:)

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kerran käynyt vuosia sitten, joskus pitää vielä kyllä palata. Hienot kuvat!

*Katinkainen* kirjoitti...

Porvoo on ehdottomasti Suomen kaunein kaupunki.
Hyvä kakkonen on Tammisaari!!!=O)Kolmannen paikan saa Loviisa!!!
Wanhassa Wara parempi-päiville on tänäkin vuonna kiiruhdettava!!!=O)!!!
Porvoo on huippu paikka!!!<3<3<3
Onhan siellä tänäkin kesänä tullunna käytyä ainakin neljä kertaa pikku puodeissa poikkeilemassa ja kujilla kävelemässä.
En saa siitä ihanuudesta kyllikseni koskaan!!

HaHa kirjoitti...

Oi, oi ja vielä kerran OI!!!! Porvoossa en oo päässy käymään aikoihin ja kyllä täytyy sanoa, että kateeksi käy niitä jotka tuolla vakituisesti saavat asua! Kyllästyvätköhän/sokeutuvatkohan tuolle kauneudelle? Toivon mukaan eivät.

Mamman sentit ne venyy täälläkin. Millonkahan sen OIKEAN laihiksen sais alotettua ja oikeasti pidettyä?!

satu kirjoitti...

Teija,
palaa ihmeessä! Ihana on!

Katinkainen,
se ON! Enkä yhtään ihmettele, ettet tarpeeksesi saa...:) Tammisaaressa ja Loviisassa en ole käynytkään, mutta nuo Wanhassa Wara Parempi-päivät alkoivat nyt kiinnostaa, jos vaikka siellä törmäillään...:) Kiitos, kun vinkkasit!

HaHa,
juu,samaa mietin minäkin...Ihmettelevätkö paikalliset meitä höyrähtäneitä, kun siellä silmät loistaen loikimme? :D Toivottavasti näin ei ole!
Joopati joo, uutta intoa ja laihista/elämäntaparemppaa odotellessa...Hieno aloitus silloin tässä taannoin, mutta tunnustan heikkouteni...metsään män...:P Nooh, jos vaikka taas maanantaina ;)

HaHa kirjoitti...

Kuules, surffailin tässä taannoin ja rakastuin täysin näihin ruotsalaisiin ihanuuksiin. Ilmeisesti näitä ei kukaan vielä Suomessa myy(?)

Otahan omille putiikin hyllyillesi, niin saat ainakin minusta heti asiakkaan! (tai asiakkaasi kyllä olen jo, mutta palaan ostoksille 100% varmuudella uudelleen ja uudelleen....!) =)=)

http://www.skarpkalligrafi.se/default_v3.asp?Startpage=1

Toivottavasti linkki toimii!

satu kirjoitti...

HaHa,
juu, toimi se! Kiitosta, kiitosta! Sööttejä olivat...:)