perjantaina, syyskuuta 11, 2009

Päivitystä ja pölinää...

No, niin...Nyt ei tarvitse piipittää ja marista sään harmaudesta. Ollaan jo hetken saatu nauttia ihanan aurinkoisista ja lämpimistä syyspäivistä. Tällaisesta syksystä minä tykkään! Lisää kiitos...

"Melkein asia" on edelleen melkein, mutta olkoon...Hiljaa (kai) hyvää tulee.

Tänään olen tuossa putiikin pystyssä pitämisen lomassa näpsinyt kuvia syysuutukaisuuksista, joita meillä on nyt joka läpi pullollaan. Kivoja, hyväntuulisia "juttuja". Paljon nauhoja ja pitsejä. Lyhtyjä ja kynttilöitä. Ym.ym...Hetken kestää ennen kuin saan kaikki päiviteltyä tuonne putiikin hyllyille, mutta yöntunteina lupaan olla varsin toimelias. Se on sitä parasta nettiputiikin viilailu- ja höyläilyaikaa se...;) Nyt keräämään omppoja...moi, moi, moooooi!


Torkkupeitto 48,50e ja nappityyny 20,50e / villa HARMONIE

5 kommenttia:

Syyskukka kirjoitti...

Kaunista, nin kaunista (huokaa...)!

Syyskukka kirjoitti...

siis NIIN! :-))

satu kirjoitti...

Syyskukka,
hih niiiii-in..;)
Vastaan sulle nyt tätä kautta sunnuntaista. Toivottavasti ok..En ole menossa Sadonkorjuujuhliin, tai joo olin, mutta tulikin muuta... :( Asiakkaan ominaisuudessa saatan kyllä piipahtaa...Suklaapuodin omena-kanelisuklaata on pakko saada ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta puunappityynystä kysyisin... Onko se pellavaa ja se näyttää valkaistulta, mutta onko se? Joskus näitä värejä on vaikea arvioida. Ihan täysin puhtaan valkoinen se tuskin on vai?
- Kaunista kaikkea.

satu kirjoitti...

Heissan Ano,
kivaa, jos tykästyit.
Tässä tyynyn tiedot suoraan villan sivuilta..."Kaunis vaaleanharmaa puunappityyny, jossa kätevä irtopäällinen. Pesu 3-kympissä. 100% puuvillaa, 45x45cm."
Mukavaa lauantaita!