maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Syysvaatetta...

En ehdi "ikinäkoskaanneverever"shoppailemaan, koska kökin aina täällä puodilla, jäähallilla tai koneella. Ennen se ei ollut ongelma eikä mikään, koska oman kaupan valikoimistakin löytyi kiva vaatemerkki, josta löysin aina ne omat suosikkitunikat sun muut. Mutta nyt ARGHH! Jos en ajelisi tänne ja ostaisi koko syksyn vaatekertaa samalla reissulla saattaisi essunhelman alta vilahtaa paljasta pintaa...Koko mallistoa en todellakaan fanita, vaan poimin sieltä aina ne omimmat jutut ja kuljen taas tyytyväisenä hetken aikaa. Hinta-laatusuhde mielestäni kohdallaan. Enkä onneksi omaa pakkomiellettä pukeutua kalliisiin merkkivaatteisiin. Toki niitäkin ostan joskus ja harkiten, mutta paljon hienompaa on ajella kotiin pari kassillista vaatetta mukana, kun yksi "merkkiteeppis" pussin pohjalla.

Tällä kertaa harmaata neuletakkia, mekkoa, ruskeaa neuletunikaa, luumuista puuvillatunikaa, mustaa villajakkua ym. pientä ja kivaa. Neuletakkia ja jakkua ajattelin käyttää ihan takkina, jonkun rennon huivin kera. Tunika ja mekko menevät niin farkkujen kuin leggareidenkin kanssa. Luumuinen vielä mietityttää, mutta eiköhän sekin päälle sujahda...:)

7 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ihana neuletakki... olisi ihan minunkin tyylinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Neuletakki näyttää hyvältä=)

Teija kirjoitti...

Tykkään Friendtexistä myös! Pari krt vuodessa tulee kutsu Turun ystismyyntiin, ja sieltäkin lähtee kassillinen tai pari vaatetta, edullisesti.

Sari kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt, toi neuletakki on tosiaan aivan ihana!

satu kirjoitti...

Marja,
joo, se on aikas ihana...meilailen sulle...:)

Karita,
voi, kun olisin saanut kivat kuvat muistakin ihanista...

Teija,
ai, säkin oot käynnyt siellä. Joo-o, sieltä tuskin kukaan lähtee kahta kättä heilutellen...;) Kova ikävä ihanaa Turun poppoota!

Sari,
nii-in :) Nyt helmat hulmuten päiväkotiin...

Kesäkukka kirjoitti...

Moikka!
Laitoin s.postia, tulikohan perille?

satu kirjoitti...

Moiksu moi Kesäkukka,
tul tul ja vastailinkin... :)