sunnuntaina, joulukuuta 27, 2009

Tapaninajelulla...

Eilen uhmattiin lumimyrskyä ja köröteltiin päiväseltään Jyväskylään. Ohjelmassa mummolaa ja ystäviä. Aamulla koko konkkaronkka autoon ja iltamyöhällä takaisin kotiin. Ihana päivä. Rakkaita on aina mahtavinta nähdä! Menomatkalla napsin muutaman kuvan auton ikkunan läpi, - tapaninajelulla, kun oltiin. :)

Takapenkin väkikin jaksoi yllättävän hyvin, kiitos dvd:n! On niillä vaan helppoa nykyään...:) Toista se oli silloin ennnen, - ilman ilmastointeja ja dvd-laitteita. Mökille matkattiin hiki hatussa, kylki kyljessä ja oksennuspussi toisessa kädessä. ;)

Huomenna alkaa jälleen kerran se "uusi elämä"... Jouluähky, niin henkisesti kuin fyysisestikkin vaivaa jo. Mukavaa loppuvuotta toivotteleepi tää!

3 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Mukavia loppuvuoden päiviä myös siulle <3

Anonyymi kirjoitti...

Meidänkin piti käydä tahvanan ajelulla, mutta kova pakkanen (17 astetta) esti sen tai oikeastaan siirsi todennäköisesti tälle päivälle. Tosin me olisimme käyneet reellä ja pollella, siksi pakkasraja.

Samaa mieltä olen myös noista nykyajan mukavuuksista automatkailijoille. DVD viihdyttää varsin mainoisti lapsosia pidemmällä matkalla.

Mukava blogi sinulla.

Lumisin terveisin Anu

satu kirjoitti...

Kesäkukka, kuin myös siulle <3

Anu, aijaijai, kun kuullostaa ihanalta nuo, -reki ja polle! Se se on vasta täydellistä joulukyytiä! Nauttikaahan!

Juu, dvd:t meilläkin kaivellaan esiin siis vain näille vähän pidemmille matkoille ja toimivat kyllä mainiosti :) Vaikka autossa on kaikille tilaa, niin silti nämä kolme ärsyttävät toisiaan sen minkä ehtivät, kun sille päälle sattuvat :) Ei muuta, kun luurit korville ja matkaan...;)

Kivaa, kun jaksatte kommentoida! Kiitoksin, s