perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Juhlahumua ja härdelliä...

Täällä valmistellaan kovaa kyytiä viisi vee kemuja...Sunnuntaina on talo täynnä väkeä ja, kun ympärilleen näin pikaisesti vilkaisee, niin ei ehkä ihan heti uskoisi. Tekemistä siis ON ja paljon, mutta onneksi öisin on aikaa ;) Piiitkä lista odottaa. Tämän illan siivosin vain ja ainoastaan Pepin huonetta ja voihan kääks sitä sälän ja kaman määrää. Innolla odotan jo tammikuuta ja "lomaa" jolloin käännän koko talon ympäri ja roudaan ainakin puolet omaisuudesta kirpuille. Nyt on PAKKO. Tänne ei mahdu enää. Täytyy vain toivoa, että lahjakääreistä sunnuntaina löytyisi ihan kaikkea muuta kuin lisää leluja...:) Vink, vink ystävät ja suku, jos täällä "salaa" hiiviskelette ;)

Nyt on painuttava pehkuihin, jotta aamulla jaksaa töihin ja illalla tätä kaaoksen selvittelyä täällä. Tulkaahan huomenna moikkaamaan. Tallipihan poni, aasi, heppa ja lampaatkin saavat vieraita, kun suloiset alpakat saapuvat iloksemme. :)

4 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Meilläkin sunnustaina juhlat ja samaa tosiaan toivon; lelut alkaa jo riittää!

Voimia ja Hauskoja juhlia ja itsenäisyyspäivää!

pioni kirjoitti...

Siivouspuuhissa ollaan oltu täälläkin. Lastenhuoneista on mennyt kassikaupalla tavaraa kirpputorille. Ja ovat jo siinä iässä, ettei jouluna tule leluja lisää, paitsi nuoremmalle legoja.

-Jassu- kirjoitti...

Ihanaa joulutunnelmaa täällä!
Ja noita alpakoita täytyy kyllä lähteä tytölle näyttämään!

Tunnelmallista Itsenäisyyspäivää!

satu kirjoitti...

Heipparallaa,
täällä taas ;)

Uuden Kuun Emilia,
kiitos! Toivottavasti kekkerit menivät mukavasti ja uutta "siivottavaa" ei kääreistä löytynyt ;) Hui kauheeta, onneksi nää meitin lapset eivät lueskele näitä...Voisivat olla täysin toista mieltä asiasta :)
Mukavaa viikkoa!

pioni,
voi, että mäkin jo odottelen innolla tuota savottaa :) Juu, ei meilläkään isommat enää edes toivo leluja, mutta viisi veelle nyt ehkä jotakin pikkuista vielä sujahtaa :) Kivaa viikkoa sinnekkin!

-Jassu-,
kiitoksii, kiitoksii! Alpakat ovat kyllä söpöisiä. Juuri kuulin, että olivat olleet viikonloppuna tässä ihan meidän puodin nurkalla, mutta täältä härdellistä en niitä harmi kyllä päässyt kurkkaamaan...Sniif! Ehkä sitten ensi lauantaina :)
Ihanaa joulun odotusta!