sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Lomaa odotellessa...

Heippatirallaa piiiiitkästä aikaa...Ystävälleni totesin tänään, etten muistakkaan viikkoa, koska olisi tapahtunut niin paljon kivaa, kun tällä viikolla :) Kivaa, mutta myös kurjaa...Ei hyvää ilman pahaa. Vaimitensenymeni?

Tämän blogin kanssa olen jotenkin lukossa...Ei ole kivaa aina vain höpötellä puodin juttuja, mutta omasta elämästä ja sen kiemuroistakaan en osaa tänne enää kirjuutella. En vaan osaa, enkä pysty, vaikka niin tykkäisinkin. Liikaa kurjia ihmisiä ympärillä, mutta onneksi niitä ihania ja rakkaitakin. Onko se niin, että kun yksi unelma elää, niin toinen hiipuu? Tiedä häntä, mutta olen totaalisen kyllästynyt ihmisiin, jotka tuntuvat tietävän toisten elämästä kaiken, vaikka eivät kai sitten oikeasti tunne heitä juuri ollenkaan...YÖK, YÖK! Oikeastihan kai kukaan ei taida tietää totuuksia muusta kuin omasta henkilökohtaisesta elämästään ja ajatuksenjuoksustaan, kun toisen pääkopan sisälle ei pääse...Vai? Mutta silti joillakin ihmisillä se elämäntarkoitus ja - sisältö näyttää olevan toisten ihmisten elämän vatvominen. Voi, että jaksaa ottaa pannuun mokomat pikkusielut! Neuvoisin ottamaan peilin kauniiseen käteen ja luomaan syvän katseen niihin silmiin, jotka sieltä vastaan tuijottavat. Voisin omistaa tämän "kirjoituksen" monellekkin kurjimukselle, mutta sen sijaan omistan tämän niille tärkeimmille, ja oikeasti rakkaimmille. Niille, jotka seisovat rinnalla, pitävät kädestä kiinni AINA, tapahtui, mitä tapahtui...Pus!

Huomaattekos tätä tätiä jurppii tänään ;) Anyways, olen puhunut, nyt hiljenen ja jään odottelemaan ihania juhannusvapaita. Kaksi ihan oikeaa vapaapäivää tiedossa...vauvauvau!

Juu ja älkää peljätkö...seuraavaksi postailen jotain tavallista diibadaabaa taas ;)

16 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Aurinkoisen mukavia lököily päiviä Sinulle!

satu kirjoitti...

Kiitos muru <3 Kivaa jussia sinnekkin!

Mirka kirjoitti...

Aina niitä paskanjauhajia/kateellisia jostain löytyy, mutta ei anneta niiden pilata meidän elämää- eikä edes yhtäkään päivää :)

Anu kirjoitti...

Iloinen Satu, se olet minulle!
Monen on vaikea kestää toisten tyytyväisyyttä elämäänsä...itse en osaa kuin iloita sinunlaistesi puolesta, jotka toteuttavat omat unelmansa. Uskaltavat!
Oikein ihanaa juhannuksen odottelua ja otahan rennosti:)

Virpi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen ja toivotan sinulle oikein mukavaa ja rentouttavaa juhannusta! Olet sen rentoutumisen ja vapaan ihan varmasti ansainnut :)

Teija kirjoitti...

Iloista juhannuksen odotusta! Yhdyn niin sanoihisi!

Ruusa kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa!!!
Ja minusta on kyllä mukavaa lukea puodin kuulumiset! :)

Aurinkoa!!

Pink and white dreams kirjoitti...

Voimia! Ja nauttikaa ihansata vapaasta ja lomasta!
haleja
Sabi

Elmiira kirjoitti...

Meitä on moneen junaan lähtijöitä ja osa jää vielä asemalle. Oikein ihanaa Mittumaaria sinulle! Puotisi oli muuten aiavan ihana!

satu kirjoitti...

Mirka, joo totta!! Näitähän piisaa juu...Ei muuta, kun tuulta päin vaan ;)

Anu, kiitos ihana! Kivaa, jos näin on :) Leppoisaa juhannusta teidänkin poppoolle!

Virpi, kiitos samoin ja luulisin juu, et oon ;)

Teija, kivaa jussia sinnekkin! :)

Ruusa, kiitosta vaan ja onpa mukavaa kuulla! Aurinkoa ja rentouttavaa juhannusta!

Sabi, tänks juu! Voit olla varma, et nautin! Tänään varattu ihania hoitoja ja tarkoitus on niidenkin ihanuuksien välissä vaan olla :)

Elmiira, kiitoskiitoskiitos! :) Iloista mittumaaria sinnekkin!

Lenni kirjoitti...

Hei! Piipahdin viime viikolla ekaa kertaa puodissasi enkä tietty voinut vastustaa ihanuuksia :) Mikä ihanainen paikka sinun puotisi ja Tallipiha. Ja tuon suloisen lemmikkikimpun bongasin puodin pöydältä, ihmettelinkin miten se näytti niin tutulta :) Mukavaa kesää sinulle!

satu kirjoitti...

Lenni moi, voi tuhannesti paljon kiitoksia kivoista sanoistasi!! Aurinkoista kesää sinullekkin!

Miia kirjoitti...

Kiva että tulee vähän totisempaakin tekstiä välillä ja tottahan tuo oli! Toivottavasti laittaa jonkun edes vähän miettimään.

satu kirjoitti...

Miia, juu just tota mä toivon, vaik eihän tääl kukaan tuttu lueskelemas käykkään...;)) Hehheee...Yleensä kyl vaan kohautan olkapäiniäni moisille, mut kannu täyttyy kiletämättä välillä...Nyt oli taas malja täynnä! Niin ja joo, ihan totista totta se on elämä täälläkin, vaikka kaiken kauniin keskellä saakin päivänsä viettää...;)

satu kirjoitti...

Siis KIEltämättä...:)

Wilhelmiina kirjoitti...

Olen samaa mieltä ja törmään tälläiseen aika usein joten voin samaistua sinuun ja tiedän miltä tuntuu.
Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja ajatukset uusiin tuuliin ...
Jos alkaa liian henkohtaiseksi menemään minä ainakin avaudun ihan reippaasti ja kun olen puhunut hiljenee kummasti ntuo jupina kunnes taas ... Onneksi ei nyt pitkään aikaan ole tullut korviini.
Voimia :)