tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Pientä päivitystä...

Terve vaan...eipä juurikaan mitään uutta tänne meille. Lasten kesäloma alkoi, Peppi meni serkkutyttöjen seuraksi mummolaan ja pojat chillailevat kotosalla; - tänään mm. hoitelivat jätskipalkalla nuohoushommat, kuittailivat paperit, availivat ovet ja siivoilivat tuhkat lattioilta sun muuta mukavaista...huhhuh...Olispa kiva ollut olla kärpäsenä katossa ;)
Mä taas...Missäs muualla, kun aina töissä. En valita, on kivaa, vaikka monet puolestani kovasti tuntuvat huolta kantavankin ;) Meillä on Tallipihalla mahtava porukka koossa. Milloin joku kantaa voileipiä, toinen muffinsseja, syreenikimppuja, pahvilaatikoita, vesimeloonia, toffeenamusia ja mitä vielä kaikkea...Ihania ihmisiä ympärillä siellä. Vinks, vinks...tällä viikolla kannattaa kurvata kangaskaupoille tai hakea se kauan kaivattu kesäinen vakstuuki keittiön tai puutarhan piristeeksi, ne meinaan myydään nyt pikkaisen halvemmalla...Nettiputiikin etusivulla on myös kiva kutsu mahtavaisiin kesäkemuihimme, tosin viimeisiä paikkoja viedään jo. Varhainen lintu se madon..janiinedelleen :) Nähdään!

4 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

Kuullostaapa ihanalta teidän tallipihan porukka ja meininki :) Kankaat on niin kauniita ai että! Kesällä tulen kyllä keinolla millä hyvänsä käymään :D

Anu kirjoitti...

Yhyy. Mun tuuria, kuinkas muutenkaan, mies on tuolloin kanta-asiakasiltana iltavuorossa!

Tuija kirjoitti...

Juu kesällä kyllä täytyy päästä sua taas moikkaamaan ja nähdä uusi liikkeesi.
Onhan se niin , että jos jotain asiaa tekee mielellään, niin sitä tekee...vaikka kuinka paljon, mulla on sama juttu tuon puutarhahörhöilyn kanssa, kaikki ihmettelevät , että miten jaksat, no jaksanhan minä, kun se on niiiiin mukavaa.
terkkuja sulle ja halaus

satu kirjoitti...

Nonnukka, nähdään siis jo ihan pian! :)

Anu, yhyyy...no onneks me ollaan auki nyt ihan jok`ikinen päivä ;))

Tuija, kivaa, jos tuut! :) Niiiiiiiin totta joka sanasi! Jaksaa, jaksaa aina vaan ja uudestaan....Rutistus sinnekkin!