torstaina, heinäkuuta 24, 2008

Kesäpäivä Kangasalla...
Pienen pientä tunnelmaa niin villa HARMONIE:n kesästä, kuin toisesta ihan pikkuisen :) isommasta ihanuuksien paikasta täällä Kangasalla eli Marjamäen Pajutilalta, jossa on avautunut kaunis maalaisromanttinen Kesäkoti-näyttely....Kannattaa käydä kurkkaamassa ja samalla poiketa moikkaamaan meitäkin ;) Hurjasti ihania, hyväntuulisia lomalaisia onkin ollut jo liikkeellä...Kiva, kun olette löytäneet tämänkin pikkuruisen! Tulkaahan taas...:)
Marjamäen Pajutilan Kesäkoti-näyttely jatkuu aina 12.8 saakka ollen avoinna joka päivä klo: 10-20. Meillä pikku villassa palvellaan hieman suppeammin aukioloajoin, mutta joustavasti ja sopivasti soveltaen aina tarpeen tullen ovia raotellen...Kannattaa vaan rohkeasti olla yhteydessä!
Maalaisromanttista tunnelmaa Kangasalta....

Tuoreita manssuja luonnonhelmassa...

Kisu valvoo Pajutilan uusimpia asukkeja....Viiru tai Pesonen, jompi kumpi, ei hajuakaan kumpi...:)

6 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Näyttääpäs puodissasi kauniilta! Ihan kaihoten katselin noita paneeli seiniä!

Mukava kun on kohtalotovereita. :D Nyt onkin täällä jo aika sulkea ovet ja läjhteä piipahtamaan vielä kotona ennen iltaa. Mukavaa kesälauntaita grillailun parissa myös sinne toivottelen! Tänne tulen kyllä kurkkimaan jatkossakin! :)

emäntä kirjoitti...

Onpas komea heppa=)
Kauniita kuvia muutenkin, kivoja tunnelmia.

Sarppa kirjoitti...

Pikku puodissasi on kiva tunnelma ihan oikeastikkin...pitää taas joku päivä tulla
Nyt varmaan tarvii tuolla pajutilalla mennä nyt käymään, niin kauniita kuvia laitoit... pajutilasta onkin juttua ensi viikon Tilassa

satu kirjoitti...

veera: Voi kiitos, kiitos! Samat sanat siullekkin...:)Toivottavasti viikonloppu oli onnistunut ja rentouttava! Itse ainakin irtaannuin arjen aherruksesta täysin...Huomenna taas touhu jatkuu vanhaan malliin...:)

emäntä: Juu, humma oli komia ja koree, mutta jäi kyllä silti paikoilleen...:) Kiitoksia kauniista sanoistasi!

sarppa: Kiitos Sarppa! Kovasti paljon tervetuloa moikkaaman! Odotellaan täällä pikku apulaisen kanssa...;)
Pajutila on kyllä kaunis ja rauhallinen maaseutu-kohde. Ja jos ei muuta, niin pullakahveet maistuvat aina...Innolla odottelenkin jo seuraavaa Tilaa :)
Kävitkös jo navetalla?

outi.tuomela kirjoitti...

Hei Satu! Mukavaa että voi sulle postata blogisikin välityksellä! Nallekello oli menestyslahja ja suunnittelen jo ihanan paperipussinkin uusiokäyttöä, ehkäpä näytän aikaansaannokseni joskus. Vieläkö muuten toimit friendtex-jälleenmyynnissä? Itse ihastelin pajutilalla saunavankkureita, mahtais naapuri saada hepulin kun semmosen pihaan tälläis...

satu kirjoitti...

outi: Heipsulis! Oih, ihanan kotisi nähneenä voin vaan kuvitella, mitä kaunista oletkaan saanut taas aikaiseksi...:)

Vankkurit olivat kyllä aikas makiat, mutta se hinta...auts, auts.;)

Vaate-asia on vielä pikkuisen avoin...Ilmoittelen :)Olipas muuten kivaa, kun löysit tänne! Tulehhan taas!