tiistaina, heinäkuuta 22, 2008

Sadepäivän ratoksi...

Meillä sataa...niin kaameasti ja kaatamalla, että olen jo aivan syysfiiliksissä...Kynttilä lepattaa puodin pöydällä ja välillä on pakko käydä kaatelemassa pihan ruukuista ja purnukoista vesiä pois. Kahvia hörppiessä on ihanaa selailla jo syksyn ja talven uutuus katalogeja ja suunnitella tulevaa..Sen verran voin jo verhon reunaa raottaa, että nyt puodin pian jo viettäessä yksi vuotis synttäreitään jatkamme samoin vanhoin kujein ja se oma tyylikin alkaa pikkuhiljaa vahvistumaan tuotevalikoiman samalla laajentuessa ja merkkien vakiintuessa. Tänään olen hihkunut tohkeissani siitä, että pikkuruinen puotini saa pian valikoimiinsa myös maailman suloisimmat tapetit..jihuuuu!!!


Huomenna tulee kuullemma se kauan kaivattu intiaanikesä, joten pakko kai ottaa yksi askel taaksepäin ja palata syksystä taas tähän päivään...;) Piknik-korit heilumaan ja huomiseen!


Kuvat Jeanne d`Arc Living korttimallistosta. Kortteja villa HARMONIE:sta.

2 kommenttia:

Pörriäinen kirjoitti...

Ihanaa, päästään tutustumaan puotiisi ensiviikolla, kun suunnataan kesälomamatkalle tampereen suuntaan. Matkanvarrella poiketaan jo aiemmin bloggaamaasi metsäkylän navettaan ja kotimatkalla ehkäpä vielä niin ihanaan Porvooseen. Teidän loma vaikutti ihanalta, toivottavasti meilläkin on yhtä ihana loma tiedossa =)

satu kirjoitti...

Mukavaa,kun piipahdit pörriäinen! Teillä ihana loma siis vasta alkamassa...Ensiviikkoon siis ja oikein kovasti paljon tervetuloa! :)