keskiviikkona, heinäkuuta 16, 2008

Navettareissulla...

Tien päällä taas...Matkalla Helsinkiin poikkesimme Hämeenlinnan liepeillä Metsäkylän Navetassa paikkaamassa pikkuruista aukkoamme sivistyksessämme...:) Tällainen aarteiden navetta oli siis vielä ollut näkemättä..huhuh...Ja niin lähellä vielä!!! Hävettää ihan...Uskomaton määrä kaikkea kaunista ja vanhaa! Olen sanaton...Seuraavan kerran suuremmalla autolla...;) Nyt lähdimme perä maata viistäen kohti Helsinkiä...;)

Sillä aikaa, kun äiti pyöri sanattomana ihanuuksien keskellä olivat lapset innoissaan alpakoiden "kimpussa". ..Alpakoita oli monta (kääks, kuinka monta...? Tunnustan...en muista) ja lapset syöttivät rohkeasti hauskoja kavereita pitkän tovin...Lapsille oli muutakin kivaa mm. touhuaitta ja aivan uskomattoman hauska hämärä kammari täynnä vanhoja patjoja, joissa sai temmeltää mielin määrin..Ihanasti huomioitu pikkuväkikin! (Kerrankin koko lapsikatras samassa kuvassa...oh hoh:))

Ostokset ja perhe autossa sujautimme vielä tien yli ihanaan tunnelmalliseen kahvilaan, joka toimii navetan yhteydessä ja on muistaakseni kesällä auki joka päivä...Sujautus kannatti tosiaan, tien toiselta puolen löytyi nimittäin tunnelmallisin ja kaunein kahvila, jossa minä muistan käyneeni...Katsokaa nyt näitä kuvia! Pannukakut, kahveet ja limpparit tarjoiltiin ihanasti pöytään ja ne herkkuannokset olivat jotain aivan uskomatonta...Lapsiinkin paikka ja pannarit kermavaahtoineen ja manssuhilloineen tekivät niin suuren vaikutuksen, että seuraavaa sunnuntairetkeä suunnitellaan jo...:)

Tunnelmia ihanasta kahvihetkestä kauniissa vanhanajan tunnelmissa...

2 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia..
Tuonne on päästävä kyllä minunkin, jospa naapurin kanssa matka toteutuisi.. itsellä kun ei ole ajokorttia..

satu kirjoitti...

Sarppa: Suosittelen tosiaan! Täytyy pitää sunnuntaina ovenkarmeista kiinni, ettei tie vie taas tuonne...;)