sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Tallipihaa ja puuta heinää...

Kiva viikonloppu alkaa pikkuhiljaa olla paketissa ja varsin tapahtumarikashan siitä sitten tulikin. Perjantaina töiden jälkeen kiidätettiin lapset HopLoppiin Tampereelle juhlistamaan Sonja-serkun 8 vee synttäreitä ja se aika otettiin miehen kanssa kaikki ilo irti kahdenkeskisestä laatuajasta...Istahdettiin syömään ja olipas mukavaa piiiiitkästä aikaa ihan vaan ja kahdestaan. Sitten hikihatut x kolme autoon ja köröteltiin vielä mummolaan iltakahveelle.

Lauantaina töitä ja mukavien lomalaisten moikkistelua, jonka jälkeen halusin vielä ehdottomasti ehtiä Tallipihalle Fredrikan kesäpäivien viettoon. Kännykauppojen kautta kurvailtiin Finlayssonille ja minä se jaksan aina vaan ihastella ja ihmetellä tuota uskomattoman kaunista miljöötä vanhoine rakennuksineen ja mukulakivineen...Hanurimusiikki soi, karuselli pyöri, kanat kotkottivat, poni odotteli ratsastajiaan, vohvelit tuoksuivat ja käsityöläiset tarjoilivat parastaan. Ja pienessä suklaapuodissahan on aina myös ihan PAKKO poiketa...nyt mukaan pakattiin pussillinen valkosuklaaseen dipattuja manssuja...namsnams :) Lisää Tallipihasta voit lukea täältä...ja tunnelmapaloja miljööstä saat tihrustaa tuosta alta :)



Tänään mammakin sujautti jalkaansa ihan jotain muuta kuin nuo mukaavaakin mukavimmat Sanukit ja auton nokka käännettiin kohti Lempäälää. Siskon kuopus pääsi ripille ja oli juhlan aika. Ylpeän kummisedän ja kolmen innokkaan serkun kanssa istuttiin peput kiinni kirkon penkissä jo aamu kymmeneltä. Hienosti jaksoi koko kolmikko. Mitä nyt välillä hihittelivät jotakin Mr Beanin kommellusta, kun tuli kuullemma niiiiin elävästi mieleen jostakin...Kivat juhlat juhlittiin ja saatiin muutama vieras vielä meillekkin mukaan :) Kauhua ja tapahtumarikkautta tähän viikonloppuun mahdutti vielä oma rakas kummipoikani, joka oli pyörinyt autonsa kanssa pahasti pöheikköön. Enkeleitä onneksi matkassa ja säikähdyksellä selvittiin, mutta kylläpä tuo taas pistää miettimään...Ihanaa ja turvallista viikkoa toivotellen, s

p.s. Eiks meidän neidolla ole muuten ihanat blingbling-santsut...Ihan Turkin Diorit (2,50 e) ja aivan pakko saada!!! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tallipiha on kyllä kaunis ja teillä tosiaan aina sattuu ja tapahtuu...;)Nähdään!

t. Hanna

Olivieno kirjoitti...

Huhhuh, onpas teillä ollut tapahtumia, ihan täsä hengästyy! Tuo kirkossa lasten kanssa istuminen on kyllä tosi jännää, mukavaa että pojat keksivät siihen sen "hassun miehen" (niinkuin meidän lapset sanoo) tapauksen!

Viivu kirjoitti...

Ihanaa reissumeininkiä. Alkaa itselläkin tehdä mieli taas kesälomareissulle...

Satu kirjoitti...

Hanna,
juu, se on ihana! Tää on tätä normaalia lapsiperhehärdelliä vaan...;)

Olivieno,
kauhulla odottelin tuota muutaman tunnin paikallaan kököttämistä, mutta ilmeisesti ovat sitten jo sen verran "isoja" nuo, että pystyvät juuri ja juuri tsemppaamaan tuon hetken...Lukuunottamatta pikkupikku hihityksiä ;)

Viivu,
voi, mun tekee aina mieli johonkin...:) Nytkin tekisi niiiiin mieli Porvooseen ja Jyväskylään ja vaikka mihin...;)

Noora kirjoitti...

Kylläpä taas "koti-ikävä" rupesi vaivaamaan, kun kuviasi katselin. Ihania, nyyh!

Satu kirjoitti...

Moikka Noora,
ei muuta, kun porukka autoon ja kohti etelää :) Kiva juttu oli muuten susta...