maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Huomenna...


...se taas avautuu :) Villa Hoon joulukalenterin ensimmäinen luukku. Kalenteri löytyy nettiputiikin sivuilta. En osaa nyt linkittää, kun vasta opettelen tämän "ompun" saloihin...Joku viisampi tosin voisi vinkata ;) Anyways, joulukalenteristamme löydät joka päivä jonkun uuden kivan tuotteen jouluiseen tarjoushintaan ja tarjous on voimassa aina vain tuon kyseisen päivän. Joulukalenteriedun saat tietenkin myös live-puodilta Tallipihalta.

Tallipihasta tulikin mieleeni...Moni on kysellyt, että jatkaako puotimme Tallipihalla myös joulun jälkeen ja mitä kuuluu Kangasalle? Juu, juu, Tallipihalla ollaan myös joulun jälkeen ja ihan pysyvästi siis. Pieniä muutoksia tosin on luvassa vuodenvaihteen jälkeen, kun Kultasuklaa keskittyy jatkossa vain Kauppahallin myymäläänsä ja jättää Tallipihan. Uutta yrittäjää ihanalle herkkupuodille etsitään, joten jos olette kiinnostuneita herkkukauppiaan urasta, niin ottakaapa yhteyttä Kultasuklaaseen. Kivoja naapureita kaivattaisiin...;)

Kangasalan puodille kuuluu tällä hetkellä sellaista, että siellä availemme ovia toistaiseksi vain sopimuksen mukaan ja samassa paikassa pyörii myös kiireinen joulupajamme, eli kaikki nettiputiikin paketit kääritään Kangasalla. Puoti on siis ja pysyy myös täällä meidän kotikulmilla :) Että näin. Nyt olen päättänyt lopettaa sään harmittelun ja keskittyä kaikella tarmolla ihanaan jouluun. Appelsiinin viipaleet uunissa ja piparkakkutaikina jääkaapissa...kyllä SE sieltä taas tulee...Jihuu!

Ihanaa joulun odotusta kaikille! Nähdään Tallipihalla!

9 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Odottelen innolla kalenteria. Eilen jo selailin puodissa, mutta ajattelin odottaa jospa löytyis jotain kivaa täkyä! :)
Mukavaa viikon alkua!

HaHa kirjoitti...

Ompun kanssa oppimisongelmia täälläkin.=) Onneksi tuo puolisko on aika näppärä apu näissä hommissa!

Missäs asteissa appelsiiniviipaleita kuivattelet? Se kuulostaakin kivalta idealta! =)

Hyvä idea lopettaa sään päivittely. Kyllä ne talvikelit sieltä vielä tulevat kun ovat tullakseen! Ja keskiviikkona povaavat pakastuvaa - kivaa!

Kaylovesvintage kirjoitti...

the pigs are so cute

Kaylovesvintage kirjoitti...

the pigs are so cute

Olivieno kirjoitti...

Mukavaa joulun odotusta sinullekin ystäväni!

satu kirjoitti...

Uuden Kuun Emilia, nyt olisi ensimmäinen luukku jo raollaan...;) Mukavaa viikkoa sinnekkin!

Haha, voi mä opiskelen aina vähän kantapäänkautta ja issekseni...:) Nooh, onnelsi nämä eivät helpolla sekoa ja riku.

Appelsiiniviipaleet yöksi uuniin ja lämpöä 50-70 astetta ja kauniit tsiipaleet ovat aamulla valmiit.

Kaylovesvintage, :)

Olivieno, leppoisaa odotusta sinnekkin ja kiitos ihana!

satu kirjoitti...

Hih, siis onneksi...piti sanomani :)

Marge kirjoitti...

Hei Satu!
Oli kiva pikaisesti nähdä!:) Putiikki ja emäntä ovat juuri niin kivat kuin ajattelinkin:) Nuo sydämet ovat ihqut!! Kiitos, kun myit ne erikseen, vaikka kuuluvat "isompaan joukkoon":)Ihanaa joulunaikaa ja voimia kiireiseen aikaan!!:) Poikkeilen taas joskus...;)Sitten tunnistat yhtä helposti minut kuin minä tiesin sinut;))

satu kirjoitti...

Moikka Marge,
hih, hymyilyttää vieläkin...:) Olipa tosiaan kivaa nähdä! Harmi, kun kiirus painoi päälle...Juu, seuraavan kerran en ole "öönä" sekunttiakaan ;)) Nähdään!