maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Ehdinpäs...

Ensinnäkin ihanaa naistenpäiväniltaa kaikki ihanaiset! Toivottavasti päivänne on ollut kiva ja teitä on kohdeltu kuin kukkaa kämmenellä ;) Täällä päivä on hurahtanut aikas arkisissa puuhasteluissa...paketteja, paketteja ja paketteja. Ensi yönä aion huhkia mahdollisimman paljon uutta ihanaa nettiputiikin hyllyille ja aamulla ajelen ihanan ystävän luokse kahvittelemaan, parantamaan maailmaa ja tervehtimään uutta koiravauvaa. Mulla naistenpäivät siis jatkuvat tai oikeastaan vasta alkavat...:)

Oli mulla ihan oikeaakin asiaa...Nimittäin! Random generator ja mä tehtiin se vihdoinkin! Selvitettiin kelle onnelliselle tuo arpajaisten herkullinen peitto kuuluu. Helppo ei ollut tehtävä, mutta monien laskutoimitusten ja räknäämisien jälkeen voittajaksi selviytyi anonyymi -
L O T T A . Hurjasti ONNEA! Laitathan meilaillen mulle osoiteasioita ( satu@villaharmonie.fi ) niin saadaan pehmoinen pakettisi matkaan. Peitto on ihana!
Tuhannesti paljon kiitoksia KAIKILLE osallistujille! Teitä oli niiiiin hurja määrä, että sanattomaksi vetää...Paljon uusia ihania ihmisiä ja kivoja kommentteja. Viesteihinne palaan vielä myöhemmin...Oma postaus niille. Sen olette ansainneet! Nyt on jatkettava töitä. Kauniita unia ja nähdään!

( Kuva napsaistu tuoreimmasta JDAL-lehdestä )

7 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Onnittelut voittajalle!:)

Anonyymi kirjoitti...

EI VOI OLLA TOTTA! Minä voittaja? En voita ikinä mistään mitään. Apua! Ihanaa! Voi kiitos Satu! Peitto pääsee hyvään kotiin :) Lupaan sen!

t. Lotta

LeenaJohanna kirjoitti...

Onnea Lotta ihanasta voitosta!!
Niin se vaan onni suosii vaikkei itse näin uskoisi käyvän.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Onnea voittajalle!!!

Aurinkoista tiistaita!!!

Ulla kirjoitti...

Onnea Lotta Sinulle voiton johdosta! Sitten olikin jo vuorosi voittaa, jos et ikinä ole voittanut :)
Kovasti kyllä yritin peukuttaa, että peitto olisi meille tullut.

Ulla kirjoitti...

Niin ja Sadulle kiitokset kun järjestit arvonnan :)

Liina kirjoitti...

Onnea minunkin puolestani voittajalle, vaikka olisi se ihana peitto meiltäkin hyvän kodin saanut! ;-D

Juuri viikonloppuna peittoa kävin Sadun puodissa hypistelemässä ja hiljaa sille kuiskutin, että minä kovasti odotan sitä arvonnasta meille saapuvaksi, hih.