perjantaina, maaliskuuta 19, 2010

Lätkäleskeilyä...

Iloista viikonloppua tulin pikaisesti huikkaamaan! Täällä talo harvinaisen hiljainen. Kaksi viidesosaa perheestä kiekkoilemassa Tanhuvaarassa. Peppi jo nukahti ja Justusta odottelen discosta. Iltapalaa väsäämään, suihkuun ja sohvalla ajattelin tarttua mikkiin...:) Ihanaa, kerrankin! Ei kotivideoita, duudsoneita tai teräspalleja. Tänä viikonloppuna kaukosäädin on mun. Heh. Pienet on ilot. Huomenna vähän töitä, kukkakaupan kautta kotiin ja luvattu herkkuilta lapsille, jotain tommoista kuvan kaltaista ym. toivelistalta. Sunnuntaiksi luvattiin muuten taas aurinkoa...Ah! Kyllä tästä hyvä viikonloppu tulee. Kiva "leskeillä" välillä ;)

12 kommenttia:

naana kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! <3

Helikaroliina kirjoitti...

Hauskaa "leskeily" viikonloppua! Se on kyllä ihan mukavaa toisinaan ja etenkin se kaukosäätimen saaminen kokonaan itselle ;)

Ira kirjoitti...

Ihanan rentoa ja aurinkoista viikonloppua! <3

LeenaJohanna kirjoitti...

Kuulostaa kivalta.
Kivaa , aurinkoista viikonloppua!

Marielisa kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa :)

Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

satu kirjoitti...

Kiitos, kiitos ihanaiset! Vilkutuksia Tallipihalta :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Sinullahan on mukava viikonloppu! Siitä on otettava kaikki ilo irti!!

Tiina kirjoitti...

Moikka!
Ostin Tukholmasta norjalaisen sisustuslehden Vakre hjem & interior. Onko tuttu opus sinulle? Aivan ihania sisustuksia, romanttista, mutta skandinaavisella ripauksella höystettynä. Suosittelen tutustumaan, jos mahdollista!!! Mahtaako lehteä saada suomesta jostain, sitä en ole selvittänyt vielä. Tuskin ainakaan Kangasalan R-kioskilta...
Kiitos kivasta blogista, piipahtelen täällä kotiäitiyden lomassa seuraamassa sun puuhasteluja puodin parissa :)

satu kirjoitti...

Ulla-Kristiina, kaikki ilo on irti revitty, vaikka viime yö menikin kirppiskamoja hinnoitellessa :) Aamulla jo kahdeksan jälkeen reippailin ne tyrkylle...Nyt mummolan kautta töihin :)

Tiina, kivaa, kun piipahtelet ja moikkasitkin :) Kuule juu, on tuttu lehti ja ollut meillä myynnissäkin. Ärrältä et sitä löydä, mutta Norjasta sitä saa edullisesti tilattua suoraankin, tai on ainakin saanut. Kannattaa mennä kurkkaamaan Vakre Hjemin omilta sivuilta. Mulle se on joskus tullut Suomen Lehtiapajan (vaimikäsenyoli) kautta.

Hitsit, missä se AURINKO on???!!!

Krista kirjoitti...

Pienestä ne ilot syntyy!! =)

satu kirjoitti...

Krista, hih juu-u! Ainakin mulla :)

Marika kirjoitti...

Voi voi voi.. Mikä jäätelökuva! :)