sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

Väliaikatietoja...

Juu, hengissä ja voimissa ollaan, vaiks täällä vähän hiljaiseloa nyt onkin...Viikko on hurahtanut vikkelästi. On tyhjennetty kotia kirppikselle. Nyt siellä vasta Pepin vaatevarasto vuodesta 2007 vuoteen 2009 ja koko loossi on täynnä...Kuinkahan monta viikkoa mun on pöytää pidettävä, että se alkais näkymään täälläkin? Hirveä vimma olisi päästä eroon vähän kaikesta. Huomenna kiiruhdettava taas järkkäämään ja kiikuttamaan lisää tyrkylle. Huh!

Töissä suunnitellaan kovaa kyytiä uutta putiikkia, puretaan, pakataan ja puotipuksuillaan, eli tätä normaalia. Greengate saapuu ensi viikolla, Phister&Philinan sekä Cupcaken kesä odottaa pahvilaatikoissa jo varastossa ja ensi viikon tarjouskin pitäisi pian julkistaa...Tuosta tulevasta Valjashuoneen puodista sen verran, että avaimet saan huhtikuun puolessa välin ja näillä näkymin putiikki avautuu toukokuun aikana. Putiikissa on neliöitä reilut seitsemänkymmentä, joista osa tulee luonnollisesti olemaan nettiputiikkia, varastoa, pakkaamoa ja loput viisikymmentä sitten ihan oikeata puotia. Jännää...


4 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

Kevät se on kumma miten tekee mieli alkaa kaappeja tyhjätä ja myydä vanhaa tavaraa pois. Mietin itse kans, että pitäsköhän laittaa vielä uudelleen kirpparipöytä kun tuntuu, että myytävää tavaraa löytyisi vieläkin vaikka millä mitalla. Mukavaa pääsiäisviikkoa!

Satu kirjoitti...

Mihin kirppikselle sä olet tavaraa vienyt? Sama homma nimittäin olisi mullakin edessä, mutta en oikein tunne vielä kunnolla lähiseudun kirppiksia.

Odotan jo innolla putiikin muuttoa :-)

Ira kirjoitti...

Varasin kirppiksen kolmeksi viikoksi ja vimmalla tyhjentelen jo kaappeja ja varastoja, huh, kovaa hommaa, mutta PAKKO!

Olen niin iloinen puolestasi, muutto isompaan jne. Varmasti jännää! Lupaan tulla käymään, jos sielläpäin liikun... ;)

satu kirjoitti...

Nonnukka, joo näin se varmaan on. Just kävin mylläämässä poikien kaapit ja voi kääääääk, mikä määrä uutta hinnoiteltavaa...Mun tarttee varmaan pitää pöytää koko loppuvuosi ;) Kivaa viikkoa sinnekkin!

Kaima, kärräsin tuohon meidän lähikirpikselle Lentolaan...Pirkan kirppis nimeltään. Passaa mulle parhaiten, kun on tuossa työmatkan varrella :)

Ira, kolme viikkoo mullakin, mut tämän tavaranpaljouden keskellä saattaapi vierähtää pitempikin tovi...:) Aika vaan on vähän kortilla, että ehtisi kollaamaan joka nurkan...mut nyt on vaan PAKKO jaksaa...

Kiitos ihana! Juu ja kesällä viimeistään lähdet reissuun, Särkänniemikin on tuossa vieressä...:)