sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Home sweet home...

Kotona taas...back to basics... :)Viikonloppu hurahti vauhdikkaasti "ohi"...Huomenna vastassa taas jo arki kaurapuuroineen...;) Paljon ihanaa tuli nähtyä ja koettua! Helsinkiin sain houkuteltua mukaan sitten siipankin ja olihan nuo kaksi kokonaista yötä poissa kotoympyröistä varsinaista luksusta. Sillä aikaa S-mummu hämmensi soppaa täällä kotinurkissa...eli päästiin "karkaamaan" ihan kaksin!Tallusteltiin ja tanssahdeltiin Taiteiden Yö...Moikattiin veljen perhettä, velikin innostui mukaan yöhön...:)Lauantai-aamuna hiivittiin hitaasti aamupalan kautta Formaan ja olihan päivä taas antoisa.... Ihania uusia juttuja ja ihan parhaimpia vanhojakin tuttavuuksia tuli haalittua, niin tappavaan tahtiin, että miehen oli pakko välillä hengittää syvään ja istahtaa keihään finaaliin..(...ja edellisellä illallahan ei ollut mitään vaikutusta...janotti vaan...;)). Kiva ja raskas työntäytteinen päivä, illalla ei muuta, kun massut täyteen ja unta silmään...Sunnuntai-aamuna vielä piipahdus tukussa ja niin oli villa H:n syksy, talvi ja joulukattaus valmis! Nyt vaan odotellaan...
Kotosalla kaikki hyvin, mummu lähti jo junalla kohti Jyväskylää ja huilaa varmasti ainakin muutaman päivän...Niin osaavat nämä kolme imeä "vierailevasta tähdestä" kaikki mehut, että lepo on enemmän kuin sallittua tämän sirkuksen jälkeen. Oli kerätty viinimarjat, leivottu piirakkaa, silitetty, leikitty, kokattu, kuunneltu kiukutteluja ja mitä vielä kaikkea...Kiitos taas mummu-S, pus ja hal!
Valokuvaamisen unohdin touhottaessani tyystin, joten nuo ylläolevat oli pakko kipaista lainaamaan...Ovat niitä muutamia "tulevista ihanuuksista"...Niin ja muuten, se suuresti odotettu paketti Tanskanmaaltakin löysi perille...:) Jippii!!! Nyt vielä koulukirjoja kelmuttamaan...plääh!

Ihanaista viikonalkua,

- satu

2 kommenttia:

emäntä kirjoitti...

Ihan parasta päästä kaksin johonkin=).
Kovasti kiinnostaa, miltä puutiikin syksy ja talvi tulevat näyttämään. Ja joulu, sekin tulee sitten taas. Hauskaa.

satu kirjoitti...

emäntä...no,niin on! Se on aikas harvinaista herkkua nykyään...Ei noita mummejakaan kehtaa joka hetki olla "vaivaamassa"...:)

Puodin syksy, talvi ja joulu taitavat olla täynnä vaaleita sävyjä,sinkkiä, köyhänhopeaa ja paljon paljon luonnonmateriaalia...herkkuja ja ihania uusia juttuja muksuille...Nissejä, possuja,pupuja...Tulisivat jo! ;)