perjantaina, elokuuta 15, 2008

Synttärikattaus,part one...

Tänään juhlittiin hikihatussa ja hippulat vinkuen keskimmäisen kasivee synttäreitä kera parhaimpien kamujen...Tämä ensimmäinen kattaus järjestettiin sankarin toivomuksesta HopLopissa. Eipä ollut äidilläkään tällä kertaa mitään sitä vastaan, että joku muu hoisi kattauksen, tarjoilut, siivoilut sekä hauskutuksen, -aivan kaiken...:) Rakastan yli kaiken juhlien värkkäämistä ja suunnittelua, mutta tällä kertaa oli aika ryömiä sen matalimman aidan alta...Eikä se ollut huono valinta ollenkaan...Tosi kivat juhlat olivat järkänneetkin!

Synttäreiden varaaminen hoitui kätevästi netin kautta ja kaiken sai valita, niin juhlahuoneesta tarjoiluihin omien mieltymyksiensä mukaan...Jii valitsi Jellonahuoneen kera safarikattauksen, tarjoiluna normi lastenkutsuherkkuja...jätskipallokaakkua, namusia, sipsejä, poppareita, limsaa, mehua...:) Ja maistuihan ne! Laulettiin, puhallettiin kynttilät, herkuteltiin, mutta eniten kuitenkin peuhattiin...Pojilla sata lasissa alusta loppuun...Päät märkinä tankattiin välillä ja taaaaas mentiin...
Neiti kesäheinä oli niiiiin odottanut pääsevänsä "hoplokkiin"...vihdoinkin viimeinen yö oli nukuttu ja oli SE päivä...;) Nyt nautitaan...
Kaksi leijonaa samassa kuvassa...:) Paketeista paljastui mitä mieluisimpia yllätyksiä...
Ja taas mentiin...Vanhemmat istuivat onnellisesti pullakahveella, kun juhlaväki viiletti pallomerestä pomppulinnaan ja pomppulinnasta koriskentälle...:) Välillä tankattiin ja taas sata lasissa tykittämään palloilla, kiipeilemään ja temmeltämään...Voi, kun saisi edes pienen palasen tuosta virran määrästä!


Hauska ja onnistunut ilta onnellisesti takana...Huomenna alkaa kodin raivaus/siivous sunnuntaisia sukusynttäreitä varten. Niin kiirusta on viime aikoina ollut, että ilman tuota ei tänne voi päästää ketään, ei niin ketään...Ja juu edelleen ne ikkunatkin odottavat pesijäänsä samoin kuin nojatuolitkin töröttävät "valkoisissa" päällisissään ilman sitä pesukoneessa käyntiä...:) Joopa joo, huomenna, huomenna ja aina vaan huomenna...Ehtiihän tässä...;)
The Party animal vuosimallia 2004 :) Ja meillä kaikilla oli niiiiin muuuuukaaavaaa, oi jospa.....
Heipsulis hei, teille - ihanaa, leppoisaa viikonloppua, minulle ruista ranteeseen ja puhtia huomiseen...;) Kiitokset ihanista kommenteistanne! Ne kannattelevat pitkälle...
p.s. helppoja, nopeita ja suussa sulavia herkkuohjeita otetaan ilolla vastaan...Leipoakkin pitäisi...;)

4 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Onpas sinulla suloisia lapsia.. ja juhlatkin näytti onnistuneen...=D

Minulle onkin uusi tuttavuus tämä hoplop vai mikä se ny oli? =D

Joskus ite ''leiponut'' sellaisen pikakakun että: ostin valmiin ison kääretortun ja 2 l jäätelöä, vuorasin kakkuvuuan kääretortulla(kelmu alle) ja kumosin jädet sinne ja sitten pakkaseen... ja lopuksi vain kaato vadille ja siinä se =) koristella sitä toki voi myös..

Ja ''huomiseksi'' mullakin siirtyy monikin homma esim. ikkunanpesu.. alkaminen vaan niin vaikeeta..

Hyviä juhlia, eiköhän ne onnnistu vaikka ei joka paikka kiiltäisikään..

satu kirjoitti...

Huomenia Sarppa, juu tuo HopLop on sellainen lapsosien sisäseikkailupuisto,joita taitaapi löytyä vähän jo ympäri Suomea...Uusi tuttavuus myös miulle, ihan ihka ensimmäistä kertaa oltiin mekin, mutta muksut tykkäsivät, joten uudestaankin taidetaan mennä,kun se tuosta nurkan takaa löytyy...:)

Täytyypi kokeilla tuota reseptiäsi, vaikuttaa vallan mainiolta!Kaunehin kiitos!

Täällä tuskin koskaan kiiltää niin mikään, joten näillä mennään...iloisella mielellä ja laput silmillä...:)

Ihanaista viikonloppua!

olivieno kirjoitti...

Heipä hei Satu!
Pikasuolaisena heitän tänne vinkin: voitaikinalevyjä, voi vähän kaulita, sisälle vaikka pestoa, juustoraastetta tai paistettua jauhelihaa, kääräise rullaksi ja kuuteen osaan, voitele munalla ja käytä uunissa.
Oikein hauskoja juhlia teille!

satu kirjoitti...

Heips olivieno, namskis ja lurpskis!Tuotakin on aivan pakko testata...kuullostaa helpolta ja herkulta! :)
Ikkunat jynssätty ja "stailaus" aloitettu...kyllä tästä vielä juhlat saadaan..:)
Leppoisaa sadeiltaa, s