lauantaina, elokuuta 16, 2008

Sateinen siivouspäivä...

Tämä sateinen ja harmaa päivä oli mitä parahin päivä siivoukseen uhraamiseen...Päivä oli kiireinen myös puodissa, miesväki pakeni jäähalliin ja me Peen kanssa "leikittiin" kaupantätejä. Pee otti homman hyvin haltuunsa ja vei lapsiasiakkaita tutustumiskäynnille leikkimökkiinsä ja (apua!) välillä jopa omaan huoneeseensa, kun ulko-ovi oli auki jäänyt...:) Päivän oltua paketissa puodissa siirryttiin yhteistuumin siivoushommiin...Minä aloitin ikkunoista ja Pee pakeni omaan huoneeseensa " järkkäilemään.."

Ai, että kun tuntuikin hyvältä, vihdoin ja viimein sai itseään kunnolla niskasta kiinni...Ja puunattiinhan me, mummi ja minä ihan kaksistaan, kun pikkuapulainenkin eksyi leikinmaailmaan :) . Voin muuten ihan käsi syrämmellä suositella...oli nimittäin miellyttävin ikkunanpesuhetki, jota minä muistan...Lorautin sankoon mansikkaista astianpesuainetta ja suit sait sukkelaan kiilsivät jo akkunat kauniisti. Manssuaine pesi loistavan puhtaaksi ja kukapa ei siinä suloisessa tuoksussa ikkunoitaan rallatellen pyyhkisi...:)
Muutenkin siivoaminen noilla "omilla"ekologisilla puunausaineilla on kätevää ja kivaa...Jokaiselle pinnalle löytyy omat ihanat putelinsa ja suihkepullot, niiiiiin helppoja. Oma suosikkini on tuo mummi-perheen Siivoussuihke, joka tuoksuu ihanalla eukalyptukselle ja tuo huumaavan puhtaan raikkaan tuoksun puhtaiden pintojen lisäksi...Suihkauttelenkin sitä nykyään pinnalle kuin pinnalle...Kätevää, ah niin kätevää!
Maison Belleillä sitten jatkoin siitä, mihin Mummeloilla jäin...Niin kauniita puteleita nuokin ekologiset ihanuudet! On se vaan ihanaa, kun joku on keksinyt tehdä puunaamisestakin kauniin asian...;)
Tuo alla oleva House Doctorin emalilaatikko on aivan ehdoton, siihen mahtuu mukavasti koko puteliarmeijani ja välillä sangon puutteessa sitä jopa vesiastiana käytän...

Huomenna meillä juhlitaan...Talo on jo hiljentynyt, piltit tuhisevat pedeissään, minä nautin hiljaisuudesta, puhtaasta tuoksusta, järjestyksestä ja kynttilöiden antamasta tunnelmasta...Voi, että tykkään näistä tummentuvista illoista ja syksy fiiliksestä...Ihanaa, pian on jo joulu! ;) Taidan nautiskella lasillisen punaviiniä ja leijua huomiseen...Haleja, s

Kaikki ylläolevien kuvien ihanuudet saatavissa villa H:sta :)...

5 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Moi!

Kiitokset vierailustasi ja "kynäjäljestäsi"!

Mummot on saanet minutkin siivoamaan ihan uudella innolla ja energialla, niistä tulee ihana tuoksu, ja ovat riittävän tehokkaita.

Lauantain jatkoja, Satu!

t- Elsa

satu kirjoitti...

Huomenia Elsa, juu mummelot ovat kyllä suitsutuksensa ansainneet! Kiva, kun piipahdiat!

Kaunista sunnuntaita,s

satu kirjoitti...

Siis piipahdit piti sanomani...;)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan,

kävin eilen puodissasi ostoksilla, mukaan tarttui myös Mummi-astianpesuainetta. Heti piti sitä testailla kotona, ihanaa oli!

Sinulla on herttainen pikkuneiti, vieläkin naurattaa sensuroimaton kommentti "tissi-karkeista" :D

Hyvää viikonlopun jatkoa teille!

Anna-Liisa

satu kirjoitti...

Heissan, heissan Anna-Liisa, meillä nyt juhlat juhlittu ja arki saa koittaa taas huomenissa...

Olipas tosi kiva, kun kävitte ja varsinkin jos ostokset koituivat onnistuneiksi! Juu, tuo meitin pikku-neiti on tosiaan varsinainen "lohkoja"...;) Hymyilyttää, ja ihan pikkuisen hävettääkin välillä...Tiedä häntä, keneen on tullut ;)

Leppoisaa sunnuntai-iltaa toivotellen, s