tiistaina, marraskuuta 03, 2009

Kolme yötä...

...AVAJAISIIN ja tämä puotipuksu aivan kaamean kauhiassa flunssassa. Ääni mennyt, kuumetta pukkaa ja poskiontelotkin täynnä jotain...Miksi juuri NYT? Kysynpä vaan...Luovuttaa en aio. Vähän hitaammalla mennään, tekemättömien asioiden lista on vielä piiiiitkä, mutta perjantaina kaikki on valmista. Lupaan ja vannon! Vaikka ihan pikkuisen kauhistuttaakin...


17 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Pikaista paranemista ja voimia!

Lisay kirjoitti...

Voi,juuri nyt sitten sairastut.
Tiedan kokemuksesta paljonko on viela tekemattomia toita kolme paivaa ennen avajaisia...
Paranemisia!!!

Marja kirjoitti...

Voihan flunssa =/ Ja tommoselle kun ei mitään voi, eikä mikään muu auta kuin lepääminen - mitä et nyt ehdi tehdä. Tarjoaisin apua mutta meilläkin tytöt kuumeessa, ja hoitopaikassa on nyt varmistunut ekat possuflunssat joten taitaa olla meilläkin sitä itseään. Onkohan sullakin? Tsemppiä ja voimia!

Piia kirjoitti...

Nohöh...Koita parantua! Noita lyhtyjä pitäisi kyllä tulla ostamaan! Avajaisiin en ehkä pääse, mutta tulen kyllä pikapuoliin käymään uudessa puodissasi!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kurjaa. Vomia sinulle! Yritä jaksaa ja muista myös levätä! Kukaan ei varmasti pahastu, jos asiat eivät ihan valmiina vielä olekaan!

Tiinali kirjoitti...

Hei Satu, voi kurjuus flussasi kanssa! Voi että puotisi sijainti kuulostaa niin sopivalta. Harmitus että välimatkaa on niin paljon, no, joku kerta vielä aion kurkistaa ihan oikeaan puotiisi. Netti puoti onkin jo tuttu paikka. Tsempitystä avajaisiin! Ja Onnea uudelle alulle! -Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamista sinulle Satu, pidän peukkuja että paranet nopeasti!

Paranemishaleja,
Annica

anu kirjoitti...

Voimia sinulle!

Olivieno kirjoitti...

Voi kurjuus! Koitahan parannella ittes!

Ulla kirjoitti...

Voi juku :(
Nyt nauttimaan kuumaa mustaherukkamehua ja paljon, paljon valkosipulia. Minä ajattelin tulla perjantaina käymään uuden puotisi oven takana, toivottavasti olet toipunut siihen mennessä!

Lepoa toivottaen
-Ulla

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kuulostipa tutulta...! Itse olin äänettä 3 päivää viime viikolla. Tohtori kertoi sen olevan keuhkoputkentulehdus ja antoi troppia.

Et taida keretä lepäilemään, mutta lupaathan mennä kuitenkin lääkäriin?

Kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Puotisi on varmaan aivan ihku, vaikket ihan kaikkea suunnittelemaasi ehdikään touhuta. Ja me muuthan emme huomaa tekemättömiä hommia, kun et paljasta niitä!

Voimia!

tina kirjoitti...

Voi kun kurjaa!Lämmin hunajavesi helpottaa usein (ainakin vähäsen) oloa.Voimia sulle ja onnea perjantaille!

tina kirjoitti...

Voi kun kurjaa!Lämmin hunajavesi helpottaa usein (ainakin vähäsen) oloa.Voimia sulle ja onnea perjantaille!

GIISATAR/TUULA kirjoitti...

Pikaista paranemista ja voimia avajaisiin.
puodistasi tulee varmasti ihana. Onnea ja menestystä tuleviin päiviin!

Anu kirjoitti...

Satu,oikein kovasti toivon parempaa oloa pian sinulle!
Haluaisin piristää päivääsi blogissani olevalla tunnustuksella,käy vaikka vaan lukemassa,jos et nyt jaksa eteenpäin jaella.
MEillä on tuo Topi 10-v nyt kovasti kipeä ja sanoivat sen olevan sitä itteään...ei kuulemma hyödytä lääkärit,ei testaukset.Kotona oltava.

Ira kirjoitti...

Pikaista, pikaista paranemista! On se kyllä kumma, kun sen pitää aina just silloin iskeä, kun vähiten kaipaa mitään ylimääräistä... Voimahalit! <3

satu kirjoitti...

Voi, kiitos IHANAT! Olette te mahtavaista porukkaa! Kiitoksia kauniista tsemppisanoistanne ja paranemisia kaikille, joilla sairastetaan!

Kunto on ollut koko viikon vähän sitä sun tätä, mutta pakko on ollut painaa...Puoti on nyt niin valmis kuin tässä kunnossa sen valmiiksi voi saada ;) Jännää...Ei enää montaa tuntia...:)