keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Sittenkin...

...lupa poltella kynttilää pönttöuunin uumenissa :) Kiitos! Ihanaa! Pieni juttu, mutta tuo edes pikkuisen sitä suuresti kaivattua jouluntunnelmaa tänne sateen, harmauden ja ankeuden keskelle...Uuuuh! Miten voikin sää masentaa...Olenkohan ainut?

11 kommenttia:

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Et ole. Voi kun tulisi edes puuterikerros lunta... On niin synkkää ja epäjouluista kun vain vettä vihmoo. Pitänee alkaa repiä joulutunnelmaa ihan muista jutuista - tänäkin vuonna!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi miten hienoa! Kyllä aito tuli on ihana, vaikka vain kynttilän liekkikin. Olet onnekas saadessasi viettää sateisia päiviä tuollaisessa ympäristössä!

kata kirjoitti...

Satu, kiitos ihanasta arpajaispaketista! Vaaleanroosa kynttiläsi valaa joulumieltä tänne sateen ja kuran keskelle!

Mannukka kirjoitti...

Et tosiaan ole ainut. Tämä pimeys ja ainainen vesisade on MASENTAVAA! Töissäkin on ankeaa, väsyttää ja kaikki on olevinaan huonosti.. päätinkin juuri tänään, että jos selviän tästä ja huomisesta työpäivästä hengissä, aloitan joulunodotuksen viikonloppuna pikkujoulun merkeissä oikein täysillä, jospa siitä vähän piristyisi.. nyt pitäisi vaan löytää kivoja valosarjoja sisälle...

Anu kirjoitti...

Et ole ainut, ketä masentaa. Pimeys ja jatkuva harmaus saavat mielen apeaksi. Äsken vilahti aurinko ja melkein alkoi itkettää, niin ihanaa se kirkkaus oli! Mutta eletään toivossa, että säät tästä alkaisivat muuttua, tulisi se joulumielikin.

Naksu kirjoitti...

Puodilla on varmasti tunnelmallista nyt!
Et kyllä ole ainoa jota tämä pimeys masentaa. Kun tulis edes vähäsen lunta ja pakkasta :/

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin masentaa tämä ainainen vesisade ja harmaus:( Miten ihanaa olis saada lunta! Joulumielikin hiipis huomattavasti nopeammin...

Ihanaa kun saat poltella pönttiksessä edes kynttilää. Meillä on pönttis, jossa poltellaan ihan puita ja voi miten ihanaa se on:)

terkuin Erika

HaHa kirjoitti...

Hei Satu!

Nyt ois tarvetta muutamalle nuppi-vetimelle ja joskus olen sellaisia Villa Harmonien sivuilla nähnyt, mutta nyt en niitä mistään kohtaa löytänyt. Onko niitä vielä myynnissä, vai ovatko loppu slut?

Aikomuksenani on tulla käymään Tallipihalla tulevalla viikolla ja silloin voisin nupit shopata, jos niitä vain on...

Rauhaisaa adventin jatkoa!

satu kirjoitti...

Huomenia,
ihanaa kuulla etten ole ainoa :) Kiitos taas kivoista ja etenkin piristävistä viesteistänne. Eilen saatiin taas vettä kuin saavista kaatamalla, mutta piristystä ja joulumieltä päivään toivat kuopuksen synttärit, puodilla touhuilu, vilkas kuhina, jouluntuoksu ja pakettien käriminen. Moni ihana ystäväkin kävi moikkaamassa... ;) Mahtavaa olla ihmistenilmoilla!

HaHa,
tällä hetkellä meiltä löytyy valkoisia ja turkooseja nuppeja. Nettiputiikissa eivät vielä esillä...:) Ehkä jo pian sielläkin ;) Nähdään siis!

satu kirjoitti...

Hih..siis kääriminen :)

HaHa kirjoitti...

No kiva jos nuppeja löytyy! Pitää tulla katsastamaan! =)