perjantaina, marraskuuta 20, 2009

What a day...

Hajamielinen, hassu päivä tänään...Olen kaksi päivää hoitanut pikku potilasta kotona ja yrittänyt samalla hoitaa noin sataa muutakin juttua vasemmalla kädellä. Tuloksena mm. se, että tänään olen hukannut jo kahdesti koko ison avainnippuni ja kummallakin kerralla olen lukinnut ne jemmaan samaan paikkaan...:) Ensimmäisellä kerralla olin kantanut auton täyteen tavaraa ja lähdössä köröttelemään reippain mielin Tallipihalle joulua rakentamaan, mutta kas kummaa, missä avaimet ja kännykkä? Kauniissa ojennuksessa varaston hyllyllä ja ovi turvallisesti lukossa. Minä sateessa ilman kännykkää ja avaimia. Onneksi ihana naapurinsetä lainasi puhelintaan ja sain hälyytettyä Justuksen kaveriltaan mamman apuun...Tukka putkella Tallipihalle havut, kuuset ja kranssit kainalossa. Kotiin. Ruokaa. Nojatuolia ja taas autoa täyttämään...Avaimet hukassa jälleen, mutta löytyvät tällä kertaa vanhasta potasta :) Hohhoijaa...Olisikohan joku unen tarpeessa vai vaipuisinko talviunille jo kokonaan? ;))

Niin ja muuten, huomenna avautuu ihana ja tunnelmallinen joulukylä Tallipihalla. Tänään oli ilmassa jo pientä jouluntaikaa...Lampaat hipsuttelivat talliin, Tallitonttu Tilda hiippaili jo pihamaalla, jouluvalot syttyivät, kädentaitajat täyttivät joulutorin kojuja ihanilla aarteillaan ja minä heiluin havuineni sinne tänne...Aamulla se alkaa; virallinen joulun odotus...Ihanaa! Avajaisia juhlitaan koko viikonloppu ja huomisesta lähtien vanhan kaupungin puodit ovat avoinna joka päivä kymmenestä kuuteen aina jouluaattoon asti. Lisää Tallipihan joulukylästä ja tulevista tapahtumista voit lukea täältä.
Mukavaista viikonloppua kaikille!

Kuva: House Doctor...kranssit muuten taas saatavilla:)

7 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Tuo on kyllä herkullinen tuo kranssi!

Mukavaa viikonloppua, oi jospa oisin saanut olla mukanaaaa.. :)

Sanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle... Haluaa kans mukaan... =)

-Sanna-

ps. kivaa la iltaa!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hajamielisyys on kai ihan normaalia, kun on noinkin monta rautaa tulessa! Huh, oikein itseäkin huimaa tuo vauhtisi. Toisaalta, työmiljöösi taitaa olla nyt melkoisen voimia antava ja innostava. Voi kun pääsisin moikkaamaan!

Olivieno kirjoitti...

Me tullaan Marjutin ja pikkutyttöjen kanssa sinua huomenna moikkaamaan! Jihuu!

Anonyymi kirjoitti...

Jippii! Vihdoin pääsin eilen käymään ihastuttavassa puodissasi:)) Pitää tulla pian uudestaan!

terkuin Erika...joka oli menossa hakemaan kranssia Sannalta..samanlaista kuin sinun pönttöuunissa ;-)

Niina kirjoitti...

Tuo on kyllä aivan ihana tuo kranssi !! :)

satu kirjoitti...

Teija, juu se on aikas ihkuloinen :)

Sanna, tervetuloa! Ja kiitos, raatona makasin la-illan :)

Uuden Kuun Emilia, voi onko mun vauhtini ollut kovakin? ;) Luonteeltani olen vain tämmöinen levoton touhottaja...Aina on oltava jotakin kivaa uutta kehitteillä. Ehkä rauhoitun hetkeksi sitten tammikuussa...jos osaan ;) Voi, tule ihmeessä moikkaamaan!

Olivieno, olipas kivaa nähdä! Vaikka siihen se nyt tällä kertaa jäikin,kun rupatteluun ei ollut oikein tilaisuutta...;)Nähdään taas!

Erika, oukei, no nyt mä hokasin ;) Ja seuraavan kerran tunnenkin :) Saitko ihanan kranssin? Toinenkin asiakkaani oli menossa samaan osoitteeseen...:) Nähdään!

Niina, no niin on :) Oli meillä vaikoimissa jo viimekin jouluna, mutta tänä jouluna tuntuu olevan suurempi hitti... :)