torstaina, helmikuuta 19, 2009

Tavaraterapiaa...

Ystävä järjesti lauantaina Me and I - lastenvaatekutsut. Paikalle en tietenkään päässyt, -töissä, töissä, missäs muualla...Ilokseni sain käsiini kuitenkin kuvaston ja auta armias...Ihania!

Näiden edustusta mietin minäkin silloin, kun joskus yrittäjänä aloitin, mutta se vaan sitten jäi. Mahtavaa, että vihdoin pääsin näihin käsiksi...Kesästä ja auringosta haaveillessa tuli tehtyä "pikkupikku" tilaus :) Pojille en kyllä oikein saanut myydyksi enää juurikaan mitään, se on niin tarkkaa jo tuo. Peppi-neidon kohdalla olikin sitten jo runsauden pulaa. "Haluu, haluu...!" Olisiko äitiinsä tullut...?: ) Tämmöisiä meille...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih tuota pallopaitaa ja pupumekkoa! Kaunista! :)

Toivottavasti tänään jo aurinkokin paistaa...

t. Hanna

Satu kirjoitti...

Moikka Hanna,

juu, paistelee se aurinko täälläkin, vaikka eiväthän nämä asiat mihinkään häviä...

Pallovaatteet olivat suloisia :) Pupumekon onnistuinkin nyt sitten muokatessani hävittämään johonkin taivaan tuuliin...Yritän palautella myöhemmin uudelleen:)

Voi, mie oon ihan lääpällään tähän biisiin! Kiitos Elinan...;)

Ira kirjoitti...

Samat sanat, pallopaita aivan ihana!!! Sain juuri eilen kutsun ystäväni luokse ensi viikolla ihastelemaan ja tilaamaan, jihuu! Ja Satu voimia edelleen, päivä kerrallaan. Klisee, mutta asioilla on tapana järjestyä...

Satu kirjoitti...

Heipsan Ira,
juu, eiköhän nämä tästä..Nuo eiliset viestinnekin saivat jo ihmeitä aikaan :) Kiitos vielä!

Juu, ja ne pallosukatkin olivat aikasta namit! Voi ja ne kaikki "vauva-asiat"...Reippaan raikasta meinikiä! Harmi,kun nuo pojat eivät lämmenneet juuri millekkään...Justus sitten jopa tuohon keltaiseen apinapaitaan..(mikä olikin sitten loppu)Nooh, säästyivätpähän äipän rahat :))

Marge kirjoitti...

Heissan Satu!
Edelliseen kommenttiisi jätän viestiä vielä. Se on niin todella surullista, että me ihmiset olemme niin "pieniä", että toisen surut ovat toisen ilot, en ymmärrä en!!
Eikö täällä ole ihan tarpeeksi jokaisella omia murheita niin pieniä kuin joskus vähän isompiakin? Miksi se on itseltä pois jos toisella on iloa? On upeaa jos "omistaa" ystävän/ystäviä, joihin voi oikeasti luottaa ja jotka eivät pahaa halua!!
Sinulle täältä halin lähetän ja tsemmpiä toivotan!!

"Kantriina" kirjoitti...

Voi mitä ihania palluroita!!! Tosi kauniita ja suloisia kaikki! Ja mitähän tarkoittaa "pikkupikku"-tilaus :D

Terkkuja Kantriinalta :)

Kesäkukka kirjoitti...

Olen kyllä samaa mieltä nuista Me&i-vaatteista! Aivan ihania ovat!

Myös meillä oli ystäväni kanssa sunnuntaina kyseiset kutsut.

Pojalle tuli tilattua traktori- ja kaivuri-teepaidat ja kanvashousut. Tytöillekin olisi vaikka mitä kivaa, mutta kun ei ole tyttöä...
No, oli niissä äitien vaatteissakin jotain kivaa. Ehkä ensi kerralla tilaan sitten itselleni. Ja huhtikuussahan ilmestyy kesän mallistoa. Niitä malttamattomana jään odottelemaan.

Nähdään :)

Satu kirjoitti...

Perjantaita,

Marge, voi kiitos, ihana olet! Samoja juttuja mietin miekin...Ihmeellinen on tämä maailma...

Kantriina, nii-in eikös vaan! Ja tuossa se minun "pikkupikku" tilaukseni on...:) Tai no joo, plus yhdet vaaleanpunaiset perus legginssit :) Terkkuja sinnekkin!

Kesäkukka, ai siekin oot päässyt hypistelemään nuita :) Niitä canvas-pöksyjä kauppasin minäkin pojille, mutta ei, niin ei :)
Ai, niille tulee vielä kesämallistokin..voi apua!
Nähdään :)

Marja kirjoitti...

Jaahas, minulle tämä vaatemallisto onkin aivan upouusi tuttavuus.. nimen olen kyllä kuullut mutta tutustumaan näihin en ole päässyt. Onneksi ;D sillä tulisi taatusti tilattua jos jotakin...

Poikkesin tänne kiittämään sinua paketista, ennätin sen eilen postista hakemaan. Ihana lehti ja hitsit tuo kynnysmatto on I H A N A !! Kiitos! Joskohan ensi lauantaina ehtisin poiketa live-putiikissakin :)

Leppoisaa lauantaipäivää sinne!

Satu kirjoitti...

Heipsan Marja,

hyvä,hyvä perillä siis! :)
Matto on kyllä aikas ihana, sen koko on kivaa vaihtelua...
Ja arvaa vaan, missä ollaan ensi lauantaina ja puodin ovet tiukasti säpissä...joten haaveeksi jää nyt treffaaminen silloinkin. Maaliskuussa sitten ;) Sii juu!

Leppoisaa lauantaita!