lauantaina, elokuuta 09, 2008

Häähumua....

Kiire, kiire, kiire...Puoti auki, tänään ihanien ystävien häät, hirmuinen kiirus...Lahja vääntämättä, vaatteet silittämättä, mummu ja pappa ajoivat juuri pihaan, lapset ylikierroksilla, sapuskat uunissa, vettä tihuttaa...plääh...Kyllä tämä tästä, huoh...Aina pakko jättää kaikki viime tippaan...:)

Syksyä ilmassa...pelargonit kukkivat silti vielä kauniisti. Tuleekohan kesä vielä, vai oliko se jo tässä, tai siis missä ja mikä kesä...Maanantaina alkaa jo isommilla koulu ja arki pukkaa päälle jo ihan oikeasti ja kunnolla. Pienin piipahti jo perjantaina päiväkodissa moikkaamassa uusia ja vanhoja kavereita ja oli niiiin onnellinen :) Pitäisiköhän huolestua vai olla onnellinen, että lapsi on sopeutuvainen ja reipas touhutyttö...? Taidan valita kuitenkin sen onnen...:)
Näihin häihin hilppaistaakin ihan vaan kahdestaan miehen kanssa ja se se on harvinaista herkkua se. Lapsoset jäävät mummun ja papan hellään huomaan. Huomenna huilataan ja juhlistetaan samalla keskimmäisen sankarin syntymäpäivää...
Tuollainen sydänkulhosetti odottelee kääröjään tuossa vielä puodin pöydällä...Kulhoon sujautin muutaman valkean kynttilän ja puntillisen sydämellisiä tulitikkurasioita...Pääsee tuore hääpari nautiskelemaan tunnelmallisista syysilloista herkkukulhojen ääreen ;)))
Apua nyt on pakko jatkaa hommia, paniikki iskee ja hikeä pukkaa. Tuossa alla vielä tunnelmia työmatkani ( 50m..:)) varrelta...Pian saadaan luumuja...

Tunnelmallista viikonloppua !

6 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Olipas hauska postaus, mukavia häitä teille
Blogissani on sinulle ''jotain'' ;D

Sarppa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
päivi kirjoitti...

mukavaa viikonloppua sinullekin.. ihana ketju paikoillaan.. kurkkaa tämän päivän postaus...
terkuin päivi

ps. laitatko tulevaan pakettiin vielä toisen samanlaisen ketjun?
jos ehdit sen jo postittaa niin laita tulemaan kirjeessä?
makselen sitten tilille kun viitteen annat....

maiju kirjoitti...

Nyt olen tainnut tulla uuteen paikkaan - mikä ihana blogi sinulla! Miten ne kiireet aina kasaantuukin ja pääkolmantena jalkana saa lopuksi juosta.

Ihania uutuuksia puodissasi, taidanpa mennä heti kurkkaamaan paremmin... =)

Satu kirjoitti...

sarppa: Voi olen niiiiiin otettu ja onnellinen ihka ensimmäisestä tunnustuksestani! Kiitos sinä, ihana! Olenko sen tosiaan jo ansainnut...:)

päivi: Käväisin kurkistamassa...niin kaunista taas! Sinä sen osaat! Ilman muuta laitan sinulle nyörin matkaan...:) Kaikki tilaamasi ihanuudet tulevat samassa paketissa hetikohta alkuviikosta. Kauniit kiitokset!
Aurinkoista sunnuntaita sinullekkin, s

rouva romu: Mukavaa, kun löysit meille :) Kiitos suloisista sanoistasi ja tulehhan taas...Kiiruskin on helpottanut hetkeksi ;) Kaunista sunnuntaipäivää, s

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihanan näköinen häälahja!