maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Äidit vapaalla ja viihteellä...

"Kunnon Perheenäidit Ry:n" kevätkeikaus Tallinnaan on onnellisesti takana ja teki kyllä niin makoisan piristyksen tähän arjen maksalaatikkoon ja kaurapuuroon, että taas jaksaa hetken matkaa...Parasta herkkuahan noissa teemaretkissä on aina niiden odotus, haaveilu, alkumatkan hihitys, höpötys ja maailmanparannus...Syömistä, kilistelyä, shoppailua ja tanssahtelua tätien kanssa :) Niin tälläkin kertaa...Hytissä hirnutaan yleensä niin pitkään, että juuri ja juuri ehditään kurkkaamaan illan esiintyjiä. Matkaan päästään vasta, kun jokainen on vaihtanut vaatekertansa muutamaan otteeseen ja lopulta päätynyt kuitenkin siihen ensimmäiseen ja todennut, että IHAN sama...:) (Kuullostaako tutulta? )Sama homma tälläkin kertaa ja lopulta ehdittiin kuin ehdittiinkin laittamaan kannat kattoon ja jalalla koreasti. Tällä kertaa gebardi poikain tahtiin... ja "meillä kaikilla oli niiiiin muuukaaavaaa..." Jos nauru pidentää ikää, niin taas saatiin muutama iloinen vuosi lisää :)

Ja kyllähän me shopattiinkin...Jos ei muuta, niin ainakin tuliaisia perheelle, kuten "yhdistyksemme" perusperiaatteisiin kuuluu ;)) Välillä etsittiin höyheniä ja palkkoja virpojillekin... Äidit tosiaankin siis vapaalla ja viihteellä! Saldona lopulta Zarasta suloinen mekko Pepille ja kivat paidat pojille. Timatteja miehille, jotka pojat päättivät omia itselleen ja tietysti paaaljon karkkeja ja namusia :)

14 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta pyrähdykseltä!

maano kirjoitti...

minäkin tahdon tuollaiseen "yhdistykseen" :)

Marja kirjoitti...

Ajattelin juurikin samaa kuin Maano :D Moiset reissut piristävät taatusti arkea! Ihania ostoksiakin olet tehnyt!

satu kirjoitti...

Hannukka,
mukavata oli juu...:)

maano,
juu,tuo meidän "yhdistys" sai alkunsa kyllämystymisestä siihen, että aina, kun yrittää tehdä jotakin kivaa ystäviensä kanssa, niin on "joku" paheksumassa ja haukkomassa henkeään tyyliin..."Eihän nyt kunnollinen, kolmen lapsen äiti,nyt ystäviä enää tarvitse, saati sitten vielä irtiottoja arjesta, onhan sinulla perheesi..." Hohhoijakkaa...Tervetuloa vaan mukaan joukkoon hurjaan ja niiiiin kunnolliseen! :)

satu kirjoitti...

Marja,
juu, piristäväthän ne kummasti :) Kaikki mukaan vaan! Mekkoon ihastuin heti...ja aina vaan lapsille,kuten kunnon perheenäiti konsanaan ;)

Elsa kirjoitti...

Kuulosta kivalta ja rentouttavalta reissulta. Moiset yhdistykset pitäisi saada valtionapua ;)

Minäkin kuulun sellaiseen yhdistykseen nimeltä kuin "Turvamisukat" joka kokoontuu ilman miehiä tai lapsia epäsäännöllisen säännöllisesti kaiken hauskan parissa, kuukauden päästä on reissu aina Pyhälle asti.

Lämpimin terkuin,
Elsa

Minttu kirjoitti...

Nuo tuollaiset pyrähdykset ja piristykset on ehdottoman tärkeitä hetkiä hektisen arjen keskellä! :) Täytyisi muistaa jokaiselle arkipäivällekin keksiä jotain nautinnollista, ihan vain itseä varten. Sehän voi olla hyvin pienikin juttu, mutta kummasti auttaa jaksamaan.

Voi kuinka tuossa edellisessä postauksessasi onkaan suloinen pieni virpoja :)

Hanna kirjoitti...

Tämä kirjoitus oli ihana! Minun edellisestä rouvapyrähdyksestäni on jo pari vuotta (ja nyt on talossa pieni vauva), mutta pyhästi päätin pyrähtää jälleen - vaikka sitten Tampereelle!

Sarppa kirjoitti...

uollaiset reissut ovat niin mukavia, kauniita tuliaisia..

satu kirjoitti...

Elsa,
aivan samaa mieltä! Pitäisiköhän laittaa paperit vetämään...;)
Voi ja sulla kaikki kiva vielä edessä. Iloista reissua! Pitäkäähän Pyhä pystyssä :)

Minttu,
tuo on niiin totta! Pieni itsekkyyden opettelu olisi paikallaan...Vai onko se edes itsekkyyttä? Ei minun mielestäni. Äitinä vaan valitettavan usein kantaa huonoa omaatuontoa joka hetkestä kodin ulkopuolella, ja aivan turhaan. Ilman niitä pienenpieniä henkireikiä ja ystäviä minä ainakin muutun pikkuhiljaa pahaksi pirttihirmuksi...:)

Hanna,
kiitos :) Hyvä, hyvä oikeaa asennetta! Kyllähän se niin onkin, että silloin lasten ollessa taapero- ja vauvaiässä sitä harvemmin tuli haaveiltuakaan muusta, kun kunnon yöunista...Mukavaa pyrähdystä sinullekkin! :)

Sarppa,
niii-in, seuraavasta haaveillen...:) Olenkohan jotenkin levoton tapaus vai liikaa vaan täällä omalla tontilla?

Ira kirjoitti...

Kuullostaa siis niin kivalta tuo teidän juttu. Mahtavaa naisenergiaa! :) Ihana tuo Zaran mekko -siellä toinen toistaan ihanampia vaatteita.

satu kirjoitti...

Ira,
juu,en kyllä voi millään ymmärtää, miksi me ei saada Zaraa jo Tampereellekkin??!! Nooh,onpahan yksi hyvä syy lisää aina silloin tällöin karauttaa Helsinkiin...;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, eikä ihme, että kaikilla ON kivaa, kun lavalla oli Gebardi! Hauska, ihana, iloinen ja taitava biletysbändi...Eikä huonoa silmänruokaa ollenkaan! ;)

t. fani

satu kirjoitti...

fani,
juu-u, ei ollenkaan huonoa! ;)