maanantaina, huhtikuuta 27, 2009

Tulin minä kaapista ulos...


Päivää! Viikonloppu oli mukava, kiva ja onnistunut! Oli ihanaa tavata nettiputiikin asiakkaita ihan livenä ja saada kasvoja kivojen viestien taakse. Onnellinen olen, kun tänne jaksatte kaukaakin ajella :) Kaunehin kiitos, ihania ootte!

Tänään olenkin viettänyt päiväni ihan muissa touhuissa...Nimittäin pääosin Pepin vaatekaapissa, jossa pieni inventaario olikin paikallaan...Tämän pienen naisen vaatevarasto on ollut päivitystä vailla siitä lähtien, kun äiti putiikin pystytti, eli pian jo muutaman vuoden. Vaatekaapin räjähtämistä ei yhtään helpota sekään, että äiti tykkää niiiiin kovin kantaa kotiin kaunista mekkoa ja mameluukia...Oli siis jo korkea aika poistaa seasta kaikki pieneksi hurahtaneet. Ja olihan niitä. Kirpparipussukat odottavat nyt valmiina. Huoh...Vielä, kun saisi sen kirpparipöydän varattua, vai pitäisiköhän laittaa pystyyn ihan oma pihakirppis?

10 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Laita pystyyn pihakirppis ja sitten vain mainoksia naapureille. Meillä täällä Vallilassa on jo perinteinen pihakirppis aina alku kesästä.

Kirsi

Olivieno kirjoitti...

Juu, kannatan myös! Meillä on käynyt sama puhuri noiden vaatteiden kanssa, ja sukulaisissa näköjään kanssa kun tyhjät paikat (ai onko niitä?) täyttyvät kiertoon lähteneistä vaatteista...

Marianne kirjoitti...

Ilman muuta, laita ihmeessä kirppis pystyyn.
Pikku putiikkisi on aina niin ihana että siellä käynnistä jää pitkäksi aikaa hyvä mieli. Vaaleansisininen pepitaruuruinen vahakangas oli myös nappi ostos :)
Kivaa viikon alkua sinulle !

Sarppa kirjoitti...

Harmittaa kun en itse päässyt sinua tapaamaan, toiste sitten...

satu kirjoitti...

Kirsi,
täytyy fundeerata..Meilläkin on täällä Kortekankaalla sitä muutamaan otteeseen yritetty, mutta ei kai ole ottanut oikein kunnolla tuulta purjeisiinsa :( Jos vaikka nyt...

Olivieno,
jep,jep! Nyt on ilmeisesti puhureita liikkeellä, tai se aika kuusta muuten vaan...;)Ja joo, tyhjää paikkaa ei juuri tästäkään torpasta löydy :)

Marianne,
oi, kiitos, kiitos! Itte oot ihana!
Kivaa, kun piipahdit! Aurinkoista viikonalkua siullekkin! :)

Sarppa,
no, me nährään kyllä! :)

Mannukka kirjoitti...

Mulla on aina tää vakiokommentti kun joku miettii missä kierrättäisi tarpeettomia vaatteita, tavaroita tms.. laita myyntiin tänne blogiisi!! En tiedä minkä kokoinen tyttösi on, mutta tyttöjen vaatteet kiinnostaa aina..

satu kirjoitti...

Moikka Mannukka,
tuo meidän Peppi on vm.2004 :)
Pieniä vaatteita siis koosta 98cm kokoon 104cm ja kenkiä, haalareita ym.ym. Täytyypi katsoa, jos saisi jotakin kuvailtua tännekkin :)Ei huono idea ollenkaan!

Mannukka kirjoitti...

No voi hitsi, nuo olisivat vielä oikeaa kokoakin omalle kuopukselle sekä siskonkin tytölle... laita ihmeessä näytille!:-)

Nia kirjoitti...

Pihakirppis kuulostaa ihanalta idealta! Yhdistä siihen vielä puutarhakestit niin upea päivä on taattu ;)

satu kirjoitti...

Mannukka,
juu, lupaan laittaa jotain kivaa :)

Nia,
vappuna onkin ensimmäiset puutarhakestit luvassa...:) Jihuu!