keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Tunnustuksia...

Onnelan Anulta sain kivan yllätyksen tunnustuksen muodossa. Olen otettu! Kiitos Anu! Edelleenkin olen surkea näitä eteenpäin jakamaan...Valinta, kun olisi aivan liian vaikeaa. Teitä ihania on liian paljon! Saatte siis kaikki tämän! Ottakaahan koppi! :)

Meillä paistaa ihanaihana aurinko ja ajattelin kipaista postireissulla hakemaan vähän lisää kevätkukkasia. Kotiin, puotiin, pihalle...Pääsiäinen kolkuttelee jo kovaa. Itse aion ottaa ihan iisisti, syödä tietenkin hyvin ja hartaudella (yllätys ;)), siivoilla ja piipahtaa kotikonnuilla Jyväskylässä. Ja kaikkea tätä siksi, koska kerrankin ON aikaa...Mitäs muut? Onko suunnitelmia?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moiks kamu!

Ihanaa, oot siis tulossa Jyväskylän suunnalle...Mahtavuutta! Nähdäänhän?

t. hoo

satu kirjoitti...

Moikkulis hoo,
juu, tulossa ollaan! Ihanaa tullakkin piiiiitkästä aikaa :) Viestittelen, kun olen maisemissa...

Nia kirjoitti...

Täällä olisi tarkoitus ja hieman siivoilla vielä, sekä pääsiäiskoristeita tehdä:) Saas nähdä mitä kaikkea sitä vielä keksiikään!

satu kirjoitti...

Nia,
kiva, kun moikkasit! :)
Voi, meillä taitaa mennä suursiivouksen puolelle, niin heitteillä tämä talo on viime aikoina ollut...;) Nyt täytyy kipaista ruokakaupoille.
Suklaisaa pääsiäisenaikaa, s

Anu kirjoitti...

Satu,ole hyvä ja olet tuon ansainnut!Minä tykkään rauhallisista väreistä,joita käytät blogissasi,ja nettikauppasi tunnelma on ihana,joten voin vain kuvitella miten ihana tunnelma siellä puodissasi on:)
Oikein hyvää Pääsiäistä!

satu kirjoitti...

Anu ihana,
suloista pääsiäistä teidänkin poppoolle! Meillä on täällä tiivis tunnelma ;) Ja kiitos taasen...:)