keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Virvon, varvon...

Meillä on tänään valmistauduttu jo innolla sunnuntaihin...Väsyneenä eilisestä (ihka ensimmäisestä..:)) taitoluistelunäytöksestä tämä pikkuinen päättikin tänään jättää rakkaan harrastuksensa väliin ja jäädä äidin kanssa keittiön pöydän ääreen vitsaa vääntämään. Ja väännettiinhän me. Muutama ensimmäinen ilolla yhdessä ja loput parikymmentä äiti ilolla issekseen ;) Peppi porhalsi nukkeleikkeihinsä ja pyysi äitiä tekemään lopuistakin nättejä :D Sunnuntaina sitten virvotaan ensin koko naapurusto, sitten osansa saavat kummit, mummit ja kamut. Pukeutuakko noidaksi, pupuksi vai munaksi?? Öitä lasketaan jo...:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, meillä kaikki tuo vielä edessä...:) Oliko Peppi siis Tapparaan näytöksessä? Meidänkin neito luisteli siellä. Suloisia nuo pikkuiset!
Mukavaa loppuviikkoa!

t. Anu

satu kirjoitti...

Moro moro Anu,

juu, siellähän Peppi tuulena viuhtoi :)Oli siinä mammalla taas pala kurkussa ja kyynel herkässä...Sniif!
Iloista viikonloppua sinullekkin!

Olivieno kirjoitti...

Onkohan noi meidän muksut ihan PAKKO päästää kans virpomaan? Ei millään jaksais sitä shouta. Ja naapuriin eivät ainakaan mene.

Ira kirjoitti...

Huokaisen helpotuksesta, kun tänä vuonna meillä ei tuota virvonvarvon hässäkkää. Venla -trulli lentää luudallansa Helsinkiin tätinsä luokse kyläilemään ja tulee vasta tiistaina kotiin. Huh ja sniif!

Anu kirjoitti...

Satu,myöhäistä iltaa...
blogissani olisi sinulle tunnustusta!
Ihanaa loppuviikkoa!!!

satu kirjoitti...

Olivieno,
voi kuule on sun päästettävä :) Täällä meidän kulmilla se on ainakin ihan positiivinen ja odotettu perinne. Täällä on niin päljon lapsia. Joka talosta lähtevät omat pikkunoidat liikkeelle...:) Peppi ainakin odottaa jo aivan täpinöissään. Pojat jo taitavat jättää tämän perinteemme väliin, tai ainakin julkisesti ;)

Ira,
oi,kuullostaa tuokin kieltämättä houkuttelevalta :) Leppoisaa viikonloppua!

Anu,
voi kiitos Anu! Ihana oot <3 Iloista loppuviikkoa sinnekkin!

Nia kirjoitti...

Voi miten suloisia oksia teille tulee :) Virpomisoksien puuhastelu on kyllä kivaa!