keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Wappuvarpaat...

Mukava päivä tulossa...Aamu alkoi tikkunekku maistiaisilla. Lurps...Kieli tikkareista vihreänä lähden kukkakaupoille, munkkiaineksia hakemaan ja ah, viimeisenä ennen kaupan avaamista aion vielä upottaa koppuraiset kantapääni ihanaan lämpöiseen paljuun, sulkea silmät ja "naatiskella". Joulukuussa saatu jalkahoito-lahjakortti lunastetaan nyt. Wappuvarpaat ja kesäkantapäät on saatava ja sukille sanon byebye :)

Mikä siinä onkin, että tuo jalkojen hoitaminen ihan oma-aloitteisesti on niiiin vaikeaa. Olenkohan ainut laiskimus? Joka kerta jalkahoidossa käytyäni lupaan kiltisti itselleni ja kosmetologi-tädille, että nyt rasvataan ja raspataan, mutta käytäntö onkin sitten ihan toinen juttu...Saamaton nahjus olen!

Kuva: Bloomingville

4 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Samanlainen nahjus löytyy täältäkin :) Jalat kyllä tuppaavat unohtumaan vaikka muuten huolta pitäisikin. Mikän siinä on?

satu kirjoitti...

Nia,
hyvä, hyvä meitä koppurajalkoja on siis muitakin! :)Onneksi on nuo ihanat ammattilaiset, jotka saavat nämäkin kintut pehmenemään...Nyt kehtaa vappuna varpaita vilautella :)

Mannukka kirjoitti...

Sama juttu täällä... lahjakortti jalkahoitoonkin on ollut kaapissa viime syksystä... ei vaan saa aikaiseksi.. mutta kesäksi olisi kyllä hyvä käydä, minäkin olen sukkia vieroksuvaa tyyppiä.. :-) Kivaa Vappua!

satu kirjoitti...

Heipsan Mannukka,
juu, ei muuta kun aikaa varailemaan. Miten ne sukat voikin niin ahdistaa...;)
Hauskaa vappua sinnekkin!