keskiviikkona, tammikuuta 27, 2010

Messuilua vol.2...

Hitsit näitä pakkasia! Nyt alkais pikkuhiljaa riittämään...Vaikka puita polttelisi pitkin päivää, niin sähkölasku hipoo jo pilviä...ennätyslukemat saatiin kirjeessä kotiin eilen...jippii, jippii ja kääks! Kaiken lisäksi pihalla pakkasessa odottaisi taas lavallinen kevätuutukaisuuksia, joita olisi pakko lähtea purkamaan ja kuvaamaan, mutta arvatkaa vaan houkuttaako...hrrrr... :( Nooh, puita uuniin, kupillinen kuumaa ja villavermeet päälle, niin eiköhän tästäkin pakkaspäivästä taas selvitä. Sillä aikaa, kun tää huhkii pakkasessa, niin fiilistelkää te täällä lämpimässä...Muutama messukuva lisää siis. Sanokaa sitten, kun riittäääää....;)
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan I H A N I A tekstiilejä! Otitko Satu näitä? I hope so! :) Tsemppiä pakkaseen!

t. rebecca

Sisustus Sievä kirjoitti...

Olo on kun siperiassa ! ne messu matkat on aina liian lyhyitä ihania on nuo tekstiilit.

Mia

satu kirjoitti...

Rebecca moi, juu tulossa on...vanhoja ja hyväksi havaittuja tuttuja, mutta uusin kuosein :)

Mia, totta! Ja nyt vielä tuo kaamea tuuli pakkasen päälle, niin jihuu...Nooh, mikäs se täällä sisällä taas kökkiessä, mutta aamulla jännätään suostuuko peltilehmä liikkeelle...:P Joo KAIKKI matkat on aina liiiiian lyhyitä ;)

Villa Giisa/Tuula kirjoitti...

Että on taas kauniita ruusuja ym.kevät-uutuuksia.
Teidän tyttöjen reissu kuulostaa kanssa TOOODEELLLA ihkulta, nauttikaa ja pomppikaakin oikein kunnolla :)) ps. tuttu tunne tuo kylmyys, minulla puodilla uunikin jo lämmitys kiellossa, joten näillä sähkön hinnoilla tietää "pakkolomailua" Riemukasta viikonloppua teille kumpaisellekin :))