perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Miina ja Manu kaupungin kesässä...

Mutta arvaattekos, minkä kaupungin? :) Miina ja Manu seikkailevat 25-vuotisen taipaleensa kunniaksi kotikaupunkinsa keskeisillä paikoilla...Hymy nousi huulille, kun Peppi tämän kirjan lahjaksi sai. Hymyilyttää siksikin, kun kovakantisen juhlajulkaisun sivuilta löytyvät sekä ensimmäinen että viimeisin työpaikkani kyseisessä kaupungissa...Noooh? Joko arvasitte? ;)


Vähän revennytkin jo reppana meidän perheen käsittelyssä...:)
Pirtsakkaa perjantaita!

7 kommenttia:

Marja kirjoitti...

:) Meillä on tuo samainen kirja tytöillä myös! Pirteää pakkasperjantaita sinne myös!

HaHa kirjoitti...

Voi en tiennytkään että Miina ja Manu ovat Mansesta kotoisin! Meillä fanitetaan kyseistä parivaljakkoa myös ja kirjat (omat ja kirjaston) ovat kovassa käytössä. Tätä kyseistä opustahan tarttee ihan alkaa metsästää! =)

Nyt tietysti kiinnostaa, että mikäs se Rouvan ensimmäinen työpaikka on ollut, koska tämä viimeisin on kyllä selvillä.=)=)

Teija kirjoitti...

Tää on nyt ajankohtanen aihe meillä! Vastikään löydettiin kirjahyllystä "miina ja manu keittiössä" ja sitä on nyt luettu parina iltana ahkerasti :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tuleepa melko usein noita paikkoja kierreltyä, mutta voisin myös vähän katsoa Miinan Ja Manun opastettua kierrosta! :)

satu kirjoitti...

Marja, ai teilläkin :) Muutenkin tuttuja kulmia...;) Juu, meillä Peppi sai tuon synttärinään ja voit vaan kuvitella tämän mamman ilmeen, kun löysin oman akkunani tuosta...:) Hauskaa!

HaHa, juup en tiennyt minäkään, ennen tätä kirjaa :)Paljastettakoon nyt sitten, että iiiihana ja ihka ensimmäinen työpaikkani 18 vuotta (huijui...)sitten Tampesterissa oli tuo kolmannen kuvan kulmaravintola :) Aivan kauheeta, onko siitä todellakin nooooin kauan??!!

Teija, miinoja ja manuja meilläkin kasoittain...:)

Uuden Kuun Emilia, ei muuta, kun kirjakaupoille :) Meillä ainakin kiinnosti jokaista, kun kaikki oli niin ihanan kotoisaa ja tuttua. Pojatkin jopa hihittelivät mukana...;)

Anu kirjoitti...

Voi että, miten hauska sattuma!
Taitaa siellä Satu lukea 'satua' melkein tiuhempaan kuin lapset:)
Aivan mahtavaa!

satu kirjoitti...

Anu, yökyöpelinä sinäkin...:) Hih juu, satutäti, kun oon...Kiva sattuma anyways!