maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Vuoden masentavin päivä...

"Tuntuuko juuri tämä maanantai erityisen synkältä? Et taida olla ainoa, joka ei halua mennä tänään töihin. Päivä on saanut viralliseksi nimekseen sininen maanantai – blue monday, kuten britit asian ilmaisevat...

Tästä eteen päin tie vie vain ylös ja kohti onnellisempaa vuotta. Brittitutkimuksen mukaan 18. tammikuuta on kaikkein synkin päivä.

Vuoden synkimmän päivän titteli tulee yhdistelmästä, jonka muodostavat kylmät arktiset sääolot, joulun erääntyvät laskut ja liian kaukana oleva palkkapäivä.

Monella suomalaisella edellinen palkka tuli juuri maksuun 15. päivä, ja seuraavaa joutuukin odottelemaan lähes kuukauden. Siinä välissä ehtii postista pudota uudet, erääntyvät Visa-laskut.

Kaiken kukkuraksi et voit jäädä pois työstäkään, vaikka olisitkin sairas – kiitos tämän taloudellisen tilanteen, joka tekee työntekijöistä tunnollisempia kuin koskaan. Asiasta kirjoittaa sanomalehti Daily Mail."

( teksti: Talous Sanomat 18.1.2010 )

Että näin...Allekirjoittaako joku? Tänään saa siis potuttaa, jurppia ja ärsyttää! Ja on muuten jurppinutkin...yksi jos toinenkin juttu. Mut hei, parempia päiviä siis luvassa, jos tää oli se pahin...;) Ylihuomenna tiedossa ainakin odotettu messureissu Ruotsinmaalle, joten eiköhän se elo tästä taas iloksi muutu...Nyt auton rattiin ja lasta treeneistä noutamaan, se on moro!

7 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Meillä neidillä nimmarit, ei siis huono päivä ollenkaan;)

satu kirjoitti...

Juu, ei siis teillä ollenkaan... ;) Ihanaa nimpparia ja onnea neitoselle!

tina kirjoitti...

Mulla taitaa olla jonkinsortin blue Monday. Aamulla lykkäsin ensin herätystä ja lopulta heitin puhelimen nurkkaan ja nukuin puolille päiville enkä mennyt kouluun ollenkaan. Varsinainen lintsari :/

Anu kirjoitti...

Mulla oli koko viikonloppu huono, kun en päässytkään sun luo ostoksille:(
Miehen serkun perhe ilmoitti kivasti perjantaina, että lauantaina on sitä ja tätä luvassa kun tulevat Pohjanmaalta jääkiekkoturnaukseen...
yritin miehelle änkyttää, että kun sinne Satun luo pitäisi päästä...mulla kun ei ole ajokorttia!
Sunnuntai aika samaa rataa.
Tänään käytiin luisteleen, ei sattunut ketään mihinkään, ihan hyvä, mutta oudosti on tänään kyllä väsyttänyt?

satu kirjoitti...

tina, asiaaaa ;) Ihan oikea meininki! Tommoiset päivät tekisivät niiiiiiin terää täälläkin joskus ;) En oo kyllä ikinä ollutkaan mikään maanantai-ihminen, - todellakaan...mun viikko alkaa aina kunnolla vasta tiistaista...;)

Anu, juu, harmi kun ei nähty, mut menihän tuo nyt kuus-nolla täällä ryysimisen edelle...:) Viikonloppu meni kivasti, mutta mikä kumma se on, kun tää maanantai aina vaan jaksaa tökkiä...:P

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kuuntelin aamulla samaa juttua radiosta ja päätin heti, että kokeillaan omaa linjaa, eikä mennä valtavirran mukana... :)
Mukava ulkoilukeli ja kaikkea kivaa (siivoustakin) tekemistä koko päiväksi ja johan tuli ihan keltainen maanantai.

Mukavaa tiistaita :D

satu kirjoitti...

Huomenia Emilialle,
mua taas hymyilytti, kun lueskelin tuosta vasta illalla ja sain laittaa kaiken tylsän tuon piikkiin...;) Jospa tästä päivästä tulisi sitten se vaaleanpunainen tiistai ;)

Pirtsakkaa päivää sinnekkin!