tiistaina, tammikuuta 12, 2010

Turhuuttako...

...vai tulisinko lainkaan toimeen ilman tätä? Onko kellään? Jos juu, niin mitä mitä, kertokaa heti plussat ja miinukset?? Vai onko niitä miinuksia ollenkaan? Kesästä lähtien olen kuolannut tuota valkoista, ollut kiikun kaakun ja tomerana jopa jo ostoksillakin...Mutta ei näitä niin vaan saanut...möivät heti eioota heinäkuussa uuden version ilmestyttyä. Jonon hännille jäin ja kai siellä vieläkin, kun koskaan ei mitään ole kuulunut...Nyt niitä kai jo saisikin, mutta päivän dilemma onkin, että tarvitsenko vai nou? Nettiputiikin hommien vuoksi olisi kai varsin kätevä, liikkuvainen luonne, kun olen, mutta raaskisinko sittenkään...?Jatkaisinko karvalakkimallilla vai sukeltaisinko sittenkin nykyaikaan? ;) Sanoppa se...

12 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Minäkin tuollaisen haluaisin, se voisi olla näppärä. Ainakin töissä muutamalla on tuo, ja ovat tyytyväisiä.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Miehen veljillä on molemmilla tuollaiset. Ovat ihan puhelintensa lumoissa. Minä en oikein osannut käyttää, kun kokeilin ja puhelin sisälsi kyllä niin paljon kaikkea ihan turhaa. Sillähän voi juoda tuopin oluttakin ja pelata golfia. Mutta olenkin perusnainen, enkä aina ymmärrä teknologian päälle :)

Helena kirjoitti...

Vanhana Macin käyttäjänä olen myöskin tuota kuolannut jo jonkin aikaa, ja Nokia hajosi juuri ja nyt on varapuhelin käytössä, joten saattaapi hyvinkin olla että joutuu tuollasen hankkimaan...

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on ollut iPhone nyt reilun kuukauden ja tykkään kyllä kovasti! Ennen oli Nokian E71 ja iPhonea on kyllä huomattavasti helpompi käyttää ja etenkin nettisurffailu ja tekstin kirjoittaminen on todella helppoa, melkein samanlaista kun tietokoneella. Minulla on puhelin töistä, en kyllä tiedä haluisinko laittaa näin paljon omaa rahaa puhelimeen....

Jonna kirjoitti...

Mieheni on aivan elektroniikka-hullu ja kotona onkin sääntö, että jos uusi laite tulee taloon niin yksi lähtee. Kun hän osti tuollaisen totesi hän onnellinen ilme kasvoillaan "tää on paras laite mitä mulla on koskaan ollu!". Eli kyllä se taitaa mukanaan viedä :)

Tarleena kirjoitti...

Minä ainakin haluaisin sekä iPhonen että Mac:n.... iPhoneen saa nimittäin "kitaran" jolla voi soitella, toki onhan mulla noita oikeitakin kitaroita aika monta, mutta kitara puhelimessa houkuttaa... En voi enempää kehua tuntevani laitteen teknisiä ominaisuuksia, mutta ottaisin heti, jos sellaisen saisin.

Päivi kirjoitti...

Heippa Satu!

Miehellenäni on tuo puhelin ja hän ei vaihda sitä muuhun.Tykkää kovasti siitä. Itse en osaa käyttää sitä ja pidän mielummin yksinkertaisesta puhelimesta mutta sinulle varmasti hyvä. Pakko sanoa vielä tämä että olimme kahden tuttavaperheen kanssa syksyllä ravintolassa. Niin toisen pariskunnan naishenkilöllä oli tämä sama puhelin kuin miehelläni ja heillä siinä juttua riiti kun molemmat kehuivat mitä erikoisuuksia puhelimesta löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla ollut jo puoli vuotta tuo puhelin enkä muuhun vaihtaisi. Tämä puhelin säästää niin paljon myös tietokoneella istumista, kun sähköposti tulee siihen ja myös facebook on siinä. Odotellessasi jotain, voit käydä feissarissa tai lukea meilit ja vastatakin niihin. Suosittelen!

HaHa kirjoitti...

Minä sanoisin, että suosi suomalaista. Onhan tuo valkoinen varsinkin aika ihQ, mutta eikös Nokialla ole jo tuotannossa (tai ainakin tulossa!) joku vastaava vekotin?

Ehkäpä tässä on oma lehmä ojassa, kun mies työtään noiden luurien parissa tekee ja niistä pääosin leipä meidän pöytään saadaan. =)

Hanna kirjoitti...

Itsellä ei ole tuota mutta parilla kaverilla on. Ovat kyllä onnellisia omistajia :) Minustakin olisi kiva omistaa tuollainen.

satu kirjoitti...

Moikkista, kiitokset kaikille kivoista ja ajatusta herättävistä viesteistänne! Ans kattoo ny sit...Vielä en ole laukannut omppokaupoille :) Sen verran tuota silloin kesällä hiplasin, että aikas simppeliltä vaikutti noin niinkuin perustoiminnoiltaan...Tai jotain ;) En todellakaan ole minäkään mikään ihmenainen ja teknologianörtti, mutta ensikosketus oli positiivinen :) Ja MacBook:iinhan olen aivan lääpälläni...ihana!

satu kirjoitti...

Hih...viimeinkin onnellinen omistaja ja niiiiiiin tyytyväinen sellainen! Ei siis turhuutta laisinkaan...;)