tiistaina, heinäkuuta 13, 2010

Huh...

...olipas laskeminen :) Mutta nyt se on tehty ja fanfaarien soidessa olen iloinen saadessani töräyttää julki kolme onnekasta voittajaa....Villa H:n lahjakortti menee ELSA:lle kommentilla: " Moikunkeikun heikunheivaan! Arvonnat ovat kivoja, mukana meiningissä minäkin. Arvontaroolini lukjiana, kommentoijana ja linkittäjänä." Onnea Elsa! Laitathan meilaillen minulle...

Seuraavaksi kaksi ikionnekasta tuotepaketin voittajaa...jotka ovat KATI kommentilla: "Kesälomamatkalla olen tulossa putiikkiisi, ihanaa. Ja arvonnassa tietty mukana" sekä HELINÄ kommentilla: "Mukaan mielin minäkin, tottakai:)! Aurinkoista kesää." Onnea tytöt! Meilailkaapa tekin miulle, niin saan paketit matkaan!

Kiitos kaikille osallistujille, niin sanoistanne, linkityksistä ym. ihanasta ja erityisesti tervetuloa uusille lukijoille!

Yksi pikainen puotikuva pitkästä aikaa...Sanokaa nyt ihmeessä, miksi tuo ihana Mårbackani kasvaa vain korkeutta ja lehtiä?? Ei yhtä ainuttakaan kukkaa tai nuppua enää...En ole lannoittanut liikaa, kun en ole lannoittanut ollenkaan ;) Onko se syy siinä vai missä? Voi kukka parkaa, kun on mun käsiini joutunut...;)

8 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onnittelut voittajalle! Lannoitus voisi auttaa, mutta myös valon vähyys saattaa olla syynä pelkän "pimeänvarren" kasvatukseen.

Ihanaa helleviikkoa!

Elsa kirjoitti...

Vau, olen hämmästynyt ja tosi onnellinen tietty. Laitan meiliä ihan justkohtasilleen.

Just kävin nettipuodissasi, onneksi en vielä tilannut ;)

Helleterkuin,
Elsa

tuksu kirjoitti...

Pelargoniat hyötyvät hyvästä mullasta,tarpeeksi isosta ruuskusta, kastelusta, jossa multa saa kuivahtaa välillä, runsaasta lannoituksesta ja runsaasta valosta.
Onnea kukitukseen!
tuksu

Linda kirjoitti...

Ihania tyynyjä!! :)

Ruusa kirjoitti...

Onnea voittajille!

Ihania tilkkujuttuja kuvassa! :D

Satu kirjoitti...

Emilia kiitos, täytyypä yrittää tänään muistaa kiikuttaa lannoitteet mukana :)Ulos ne jo roudasinkin, siis kukat. Kivaa ja kosteanlämmintä viikonloppua sinnekkin!

Elsa, jihuuuu! Onnea, onnea! Nähdään siis pian :)

Tuksu, kiitokset ja pidähän peukkuja... :)

Linda, niiii on ;)

Ruusa, niitäkin juu ja yksi peite enää jäljellä :)

Kivaa viikonloppua kaikille! Mie lähden tänään nuuhkimaan Tammerfestin tuulia...jihuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen itse kasvattanut Mårbackapelakuita ihan harrastusmielessä ja Mårbackahan on alkuperäinen ja ei niin jalostettu pelargooni. Omat taimeni alkoivat kukkia ihan muutama viikko sitten, mutta ovat kasvaneet hyvin isokokoisiksi ennen kukintaa. Katsoin kerran erästä ohjelmaa jossa sanottiin että Mårbackataimet ovat alkujaan "pensaita" ja ovat aina hyvin suurikokoisi(lajityypillistä), eivätkä yhtä pienikokoisia ja runsaskukkaisia kuin lajikkeet joihin olemme tottuneet.


Pidän peukkuja kukillesi!

Terveisin, Titi

Anonyymi kirjoitti...

Vaaleanpunainen punakantisessa purkissa myytävä lannoite on ainakin meidän pelakuiden runsaan kukinnan salaisuus. Rakkautta ja sympatiaa!