keskiviikkona, heinäkuuta 07, 2010

Sommertiden hej hej...

Kesä ja kärpäset ovat täällä, minkä huomaa myös tästä pikkuisen laiskanpulskeasta postailusta. Iloiset kesälomalaiset ovat saapuneet kaupunkiin ja meillä elellään nyt vuoden toiseksi kiivainta sesonkia. Puodilla käy ihana puheensorina, kun eri murteet ja kielet sekoittuvat keskenään. Aivan mahtavaa nähdä ja tutustua kivoihin reissulaisiin, jotka jo tätä kautta olette tutuiksi tulleet...Moikatkaa vaan rohkeasti tai nykäiskää hihasta, jos siellä puodilla vauhdilla eteenpäin viuhdon. :) Uutuuksia kannetaan takahuoneesta nyt nimittäin esiin se mikä kassan takaa ehditään ja illalla ollaan niin kanttuvei, että kotona kutsuu vaan enää kylmä suihku ja lämmin sohva...Kesä on niiiiiin parasta ja Tallipihan kesä vielä parempaa ;)

Arpajaiset sitten...HUH! On teitä jo komea poppoo kasassa! Ihaneja ootte ja sanattomaksi vetää...Maanantaina se sitten ratkeaa :)

Sori vaan muuten tämä "jumputus"...Laiskanpulskea blogi tarvitsee nyt vähän reippaampaa menoa pysyäkseen pystyssä ;)) Kuvan puurullat saatavilla Tallipihan puodilta ja siellä nyt myös huomattavasti laajempi valikoima, kuin nettiputiikissa (johtuen siitä, että "joku" ei ole vaan ehtinyt tarttumaan kameraan)... Nähdään ja kuullaan, s

10 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ihana meno sulla siellä:) Tuo biisi on muuten meidän Pinjan kännykän soittoääni...arvonta, apua...meinas mennä ohi! Äkkiä alaspäin selaan sun postaukset.

Satu kirjoitti...

Moikkis Anu, juu-u, hullu mikä hullu ;) Joo, meidän Justus tykkää kans kovasti täst rallatuksest, joten oon siis noin kymppivuotiaan tasolla makuni suhteen...ja välillä ehkä muutenkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana biisi! Tulee niin lomafiilis. Onko sulle tulossa jotain kivaa uudesta greengaten kuvastosta?
T: Mari

Satu kirjoitti...

Moimoi Mari,
arvaa vaan tuleeko GG:tä??!! Tulee aivan varmasti ja paljon! :) Aivan ihania juttuja siellä TAAS! Toivomuksia voi tässä vaiheessa jättää sisään...;)

Sannikka kirjoitti...

Hei!
Nuo kuvan puurullat, onko niitä myynnissä? Kiitos!

Satu kirjoitti...

Moikka Wrath,
juu muutama saattaa olla vielä Tallipihan puodilla. Nettiin en nyt uskalla niitä lisätä, koska en tiedä niiden tämän hetkistä varastotilannetta...Mutta huomenna viisaampi :)

Henna kirjoitti...

Moi kaupantäti =)
minäkin innostuin tänne kommentoimaan, kivat sivut sulla. niin ja tottakai =) arvontakin innosti tähän.. viime kuussa unohtu ihan, ups.
Terkkuja Jykylästä! Henna

Satu kirjoitti...

Moikkis Henna,
kivaa, kun innostuit :)) Niin ja kiitos, kiitos! Ei, et sä mitään oo unohtanu...Nyt en kyl muista, koska täällä olis viimeksi arvottu :) Mut anyways, laitan sut tuonne listan perille. Terkkuja kotikonnuille! <3

Riitta kirjoitti...

Hei
Ehtiskö arvontaan;) Ihana blogi sulla täytyy oikein tutustuu...

Satu kirjoitti...

Kiitos Riitta <3 Hyvin ehdit vielä! Random arpoo vasta aamulla ;)