maanantaina, elokuuta 16, 2010

Arki, syys ja uudet aukioloajat...

Kesähärdellistä on selvitty. Arki ja maanantait täällä taas. Maanantaisin meillä pidetään puoti kiinni ja saan viettää ihan oikeata VAPAAPÄIVÄÄ. Tarkoittaa lähinnä kotipävää, lastenpäivää, kokkauspäivää, pyjamapäivää, siivouspäivää, paperihommapäivää, nettiputiikkipäivää, pyykkipäivää, silityspäivää ja kaikkia näitä sopivasti sekaisin. Parhautta on se, ettei tarvitse lähteä mihinkään. Ainakaan heti aamulla...;)
Puodille saapuu jo ihania syysuutuuksia ja kesää alennetaan hurjaa kyytiä...Uudet aukioloajat tuossa oikealla :) Nähdään!

8 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Hienoa, että saat oman vapaapäivän, vaikka se sitten kuluisikin kaiken maailman hommiin. Täytyy taas käydä katselemassa uusia juttuja, en ole vähään aikaan mitään tilannutkaan, syksy taas aiheuttaa tota sisustusvimmaa, mukavaa alkavaa syksyä.

Virpi kirjoitti...

Kyllä vapaapäivä tekee aina hyvää. Kaikilla äideillä se taitaa kulua noiden kotipuuhien parissa aika pitkälti. Minulla ainakin...

Ihanuuksia tuli paketissa viime viikolla, kiitos :)

Satu kirjoitti...

Sarppu, juu se on hassu juttu, kuinka tämä orastava syksy saakaan aikaan semmoisen kummallisen pesänrakentamisvietin...:) Kivaa syssyä sinullekkin!

Virpi, tekee juu niiiiiiiiin hyvää ja kotihommatkin tuntuvat juhlalta, kun niitä saa rauhassa ja paneutumalla tehdä...Ihana päivä! Taidan alkaa fanittamaan näitä maanantaita...;))

Sally kirjoitti...

Vapaa maanantai tarkoittaa melkein pidennettyä viikonloppua ;)

Kuulutathan isoon ääneen, kun saat jälleen noita kuvan kirjainlaattoja. Tahtoo semmoisen. Sally kiittää!

Iida Emilia kirjoitti...

Voi, kun pääsisi pian taas sinne puodillesi! Kesällä kävin ekaa kertaa ja ihastuin niin kovasti paljon :)Välimatkaa on vaan jonninverran.

Ihania kankaita tuolloin ostelin...vaikken olekkaan niistä vielä mitään ommellut ;)

Nautihan "vapaa"päivästäsi! :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta tuollainen maanantaivapaa!

Jestas kun on hauska kirjainsapluuna, kerrothan kun saat niitä lisää! Taisivat olla lupussa nettikaupasta, sillä käänsin sen ylösalaisin löytämättä kuitenkaan...?

Riitta kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa mukavalta aloittaa uusi viikko vapaapäivällä, vaikka ne kotityöt ja arki sen päivän viekin,mitäpä sitä muutakaan...
Mukavaa syksyn odotusta:)

Satu kirjoitti...

Sally, niinhän se tarkoittais jos viikossa vain olisi niitä muitakin vapaapäiviä...;) Juu ja ilmanmuuta kailotan. Niitä pitäisi olla tulossa suurempi satsi tällä kertaa...Viimeksi menivät päivässä :)

Iida Emilia, kiitos <3 Kyl mie vaan nautin :) Nähdään taas!

bean emäntä, eiks ookkin ihana :) Juu, lupaan hihkua! Lopussa ovat siis...eivät ehtineet nettiputiikkiin asti...:)

Riitta, juu tykkään, tykkään :) Tunnelmallisia loppukesän iltoja sinullekkin!