maanantaina, elokuuta 02, 2010

Elokuu jo...

Nyt on inhottavan voimakkaasti semmoinen fiilis, että tämä ihana inkkarikesä on lipunut, ellei jopa luiskahtanut käsistäni ihan huomaamatta. Iskee huono omatunto. Heikottaa ja harmittaa. Töissä, töissä ja aina vaan töissä...Mutta, kun sekin on niiiiiin kivaa :) Anyways, tästä reilusta viikosta ennen koulun ja eskarin alkua aionkin ottaa kaiken ilon irti ja antautua täysin rinnoin lasten vietäväksi. Pienet irtiotot eivät nyt riitä. Sohvalta huudetttiin juuri..."Äiti, varasitko sen hotellin? Mä pakkasin jo... " :) Se oli tämä meidän toinen reissukissa, joka odottaa niin kovin niitä yhteisiä retkiä ja hetkiä. Ikäeroa 32 vee, mutta niiiiin samanlaisia ollaan jo nyt...;) Kivaa viikkoa kaikille! Nähdään!

9 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Mukavaa lomaa!!:)
Kaikkea ihanaa sulla puodissasi,pitääpä tulla käymään siellä joskus!

Virpi kirjoitti...

Mukavaa lomaviikkoa! Ihania nuo pikkuneidit :) Meilläkin nuorimman neidon kanssa ikäeroa 32v ja silti kiinnostuksen kohteet osuu aika hyvin kohdilleen ;)

Kesäkukka kirjoitti...

Ihanaa reissua teille!

Riitta kirjoitti...

Mieluisaa reissua teille! Eikä tämä inkkarikesä vielä tähän loppunut...

Anu kirjoitti...

Ihanaa reissua!
Ja kesää on onneksi vielä silti jäljellä.
Vaikka ne koulut sun muut alkaakin, niin ilmat tekee siitä hivenen mukavempaa...ei nimittäin pitäisi vielä ainakaan viiletä!

Mape kirjoitti...

Mukavaa reissua! =)

Satu kirjoitti...

Kiitos, kiitos ihanat! Juu ja todellakin kesää on vielä jäljellä ja aurinkoinen syksykin vasta edessä...:) Jee, jee!

Unknown kirjoitti...

Mukavaa lomareissua! Elokuuhan on vielä kesäkuukausi, että ei sitä välttämättä suorana siirrytä siihen kurasyksyyn (toivottavasti).

Satu kirjoitti...

Eena, kiitokset! Reissut reissuiltu ja mahtavasti meni. Juu, kyl kesä saa mun puolesta jatkua vaikka lokakuulle, mut helteet sais jo helpottaa...:)