maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Globe Hope...


Vielä en tee kattavaa "messuraporttia", vaan on aivan pakko esitellä yksi kevään uutuus merkeistämme...


Globe Hope on suomalainen designyritys, joka valmistaa laajaa vaate- ja asustemallistoaan pääosin kierrätysmateriaaleista. Globe Hopen tuottamat vaate- ja asustemallistot säästävät ja uudelleenkäyttävät ympäristömme luonnonvaroja sekä kunnioittavat eettisiä periaatteita. Globe Hopen ideaa voikin kiteyttää kolmeen sanaan: eettisyys, ekologisuus ja esteettisyys. Globe Hopelle on myönnetty useita palkintoja ja tunnustuksia ja vuoden 2008 alusta tuotteet ovat saaneet kantaa ylpeänä Avainlippu-tunnusta, joka kertoo merkittävästä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

Globe Hope -tuotteet on valmistettu kierrätetyistä sairaalatekstiileistä, armeijavarusteita, työasuista, mainoslakanoista, teollisuuden ylijäämistä ja kuluttajien kierrättämistä tekstiileistä sekä ekologisesti viljellystä puuvillasta. Jokaisen tuotteen mukana tulee hauska selostus, mistä tuotteen valmistusmateriaalit ovat peräisin. Meille tulossa näin aluksi Taanaa, Penttistä, Huldaa ja Herttaa (alakuvassa oleva laukku). Yksi Retu-lippiskin, mutta se jo ennakkoon varattu :) Vanhoista huovista tehtyjä laukkuja, sairaala- ja armeijatekstiileistä tehtyjä pussukoita ym. Toivomuksiakin saa esittää...Innolla odotan näitä!

Kuvat: Globe Hope

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Odotan minäkin innolla!

t. Johanna

satu kirjoitti...

Johanna, nehän OVAT! Eikä kauaakaan, kun ovat puodissa jo...:)

Anonyymi kirjoitti...

Hauska nähdä, mitä sieltä tulee :) Mitä nuo sivuilla näkyvät söpöiset lastenvaatteet ovat?

Anski

Elsa kirjoitti...

Minäkin pidän Globe Hopen kierrätysideasta ja heidän tuotteistaan. Kiva idea ottaa ne valikoimaan!

Terkuin,
Elsa

satu kirjoitti...

Anski,
juu, Globe Hopelta minäkään en ihan tarkkaan tiedä millä kuosilla mitäkin saadaan, kun kierrätyksestä on kyse, joten mielenkiinnolla odotan myöskin minä :)

Nuo suloiset lastenvaatteet ovat sensijaan uusi merkkimme Tanskasta. Samaisia vaatteita, mitä tuolla vähän alempana vielä tilailin itse asiakkaana Tanskanmaalta. :) Mutta asioilla on taipumus tapahtua ja nyt tapahtui nopsaan...Cupcaken kevättä pakataan meille parasta päätä Tanskassa myyntiin eli tulevat sekä nettiin, että Kangasalle. Ei mitään järjettömän suurta valikoimaa, mutta muutamia sitäkin söpöisämpiä juttuja.:)

Elämme siis jännittäviä aikoja.. :))

satu kirjoitti...

Elsa,
raapusteltiin näköjään samaan aikaan...:) Juu, katsotaan ja kokeillaan! Itse olen tuotteille aivan myyty, mutta lähdetään nyt liikkeelle ensin muutamalla jutulla...Kiva, jos kannatat! :)

olivieno kirjoitti...

Hienoa, lisää valikoimaa! Pitääkö sinun kohta puotia laajentaa... Mitenkä käy friendtexin?

satu kirjoitti...

olivieno, eiköhän me vielä ihan tänne mahduta...Mutta uusia kujeita on aina tultava ja oltava ;)Yksi lehti odottaa sua valmiina...Nähdään!

olivieno kirjoitti...

Kiitos kun muistit!

Niina kirjoitti...

Oi oi! Ihania juttuja :)

Annu kirjoitti...

Mää meinasin pyörtyä kun näin messuilla sen Globe Hopen vanhasta viltistä tehdyn ORANSSIN kanssin. Se oli ainoa asia koko messuilla, mikä oli ihan pakko saada itselleni. Lupasivat lähettää tällä viikolla :)

satu kirjoitti...

Moikkist,

Niina, olipas kivaa, kun tänne löysit! Nuo on ihania!:)

Annu, oli tosiaan ONNI, että Globe Hopen osasto oli suoraan siinä kaffepaikan viekussa :) "Kuski" paineli suoraan sovittelemaan Retua ja minä jäin pussukoiden ja laukkujen pauloihin...Sun laukku on I-HA-NA! Vilauta, kun saapuu! :)

Marja kirjoitti...

Oi, kuulostaa mukavilta nämä uutuudet... ja iiks, että päätit sitten itse ryhtyä myymään noita ihania lastenvaatteita! :D Tuleehan isompiakin kokoja kuin nyt sivuilla näkyvät?

satu kirjoitti...

Heipsan Marja,
juu, hullulla teetättää...:))
Isompiakin tulee jotakin, mutta valikoimaa ei juurikaan enää tässä vaiheessa ollut, kun jo mennään niin lujaa kevääseen...Lisäilen niitä vielä muutamia.Syksyllä sit laajempi valikoima :)

Virpi kirjoitti...

Hei Satu, hienoa, että kannatat myös kotimaista kierrätystä. Täytyy koittaa pistäytyä kun saat tuotteita ja nuo lasten vaatteet kiehtovat myös.
Tämä lumipalloilmiö on tuttua..;)
Terkuin, Virpi

satu kirjoitti...

Virpi, joo noita ei voi olla kannattamatta! :) Ja lastenvaatteet sitten...ovat AINA olleet suuri heikkouteni :)