perjantaina, tammikuuta 02, 2009

Kasariaika kultainen...


Uusi vuosi, uudet kujeet...Vuosi vaihtui leppoisissa merkeissä kotosalla hyvin syöden, juoden ja herkutellen ihanien ystävien seurassa. Raketteja läheteltiin, tähtisädetikkuja polteltiin ja kupliviakin kilisteltiin. Lupauksia ei juurikaan tehty, vaikka aihetta olisi varmasti vaikka muillekkin jakaa. Vuosi 2008 oli elämäni rankin, piste. Ei siitä sen enempää... Vuodelta 2009 odotan siis yllättäen paljon.:) Toivon paljon, mutta en lupaa mitään...

Vuoden viimeinen päivä toi mukanaan yhden iloisen yllätyksen... Kutsun kasaribileisiin! Kiitos H & M!
Mukanaan hauska kutsu toi myös hirveänkauheanmegasuuren ongelman...Mitä päälle??!! Auttakee, auttakee...Mitä siis päälle kasaribileisiin? Kertokaahan...

16 kommenttia:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Kasaribileet kuulostaa huisin hauskalta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Satu!

Kiskaiset päällesi tietysti hiihtarit, siniset hapsusaappaat, hillittömät olkatoppaukset, pinkin paidan, föönaat tukan "tötterölle", siniset ripsarit silmään ja menoks! ;)

Pink and white dreams kirjoitti...

Heips,

käypä TTT pukuvuokraamossa tervehtimässä Katria, hän auttaa sua aivan varmasti.

Sabi

Anna-Liisa kirjoitti...

Hih, mielikuvitukseni lähti heti laukkaamaan! Laita tukka kiharoille (mahdollisemman kärähtäneille) ja etuhiukset ns. spoileriksi (eli tupeeraten ja lakan avulla kääntäen sivuheitoksi). Aivan ehdottomasti myös "siivoojan sinistä" luomiväriä ja pinkkiä huulipunaa, isot roikkuvat korvikset.. ja ne hiihtarit! Ah!

Mukavaa viikonloppua!

maano kirjoitti...

voi vide kuulostaapa tulevat bileenni huisilta .. jos esiintyjä on dingo älä unohda sifonkihuivia ranteesta ;)

Tarleena kirjoitti...

Mun 17 vuotias tytär osallistui muutama viikko sitten kasaribileisiin, ja kyseli myös mitä päälle. Multa löytyi onneksi jostakin kumman syystä aina kirpparikassista pois jääneet MiXit trikoohaalarit. Muistaako kukaan niiitä vaatteita? Valtavat haalarit, jotka koottiin trikootopin avulla piukaksi vyötäräöltä ja roikkuvaksi siihen päälle. Hassu kuvata, mutta niin ne toimi. No tyttö laittoi ne ja oli aivan yliveto niissä, ja jaloissa oli vielä korkkarit. Sanoi käyttävänsä niitä joskus muulloinkin, mutta päivitettyinä, eli laittaa nyt vyön rintojen alle, ja aika kivalta näytti. Oli hauska hakea omia vanhoja vaatteita ja katsoa miltä oma tytär näyttää niissä.

Toinen vaihtoehto oli musta laskuvarjokankainen mekko valtavine olkatoppauksineen ja päällitaskuineen.

satu kirjoitti...

Aivan mahtavia kommentteja ja vinkkejä! Kiitokset teille ihan jokaiselle ja erikseen! :)

Hyvältä tai oikeastaan aika kauhistuttavalta kuullostaa, kun vielä itensä nuihin kuvittelee, niin ah ja nam tosiaan...:))

Ongelmana tässä on vielä se, että kun mennään siipan kanssa yhdessä kekkereille, niin olispas mukavaa, kun löydettäis yhteinen juttu...

Oltaiskos siis JR ja Sue Ellen, Bobby ja Pamela, Matti ja "piatiinamervi", Modern Talking, Wham, Miami Vice, Samantha, Sabrina ja mitä näitä nyt on...?

Täytyis varmaan mennä uudestaan katsomaan aivan mahtava VUONNA85-musikaali, niin palais tunnelmaan oikein kunnolla. On muuten paras näkemäni teatteriesitys kautta aikojen! Suosittelen! :) Lippuja varaamaan siis...

Kaunista pakkasviikonloppua toivotellen, satu

olivieno kirjoitti...

Kuullostaapa tosi huisilta juhlalta! Varmaankin on hauskaa jo etukäteen tälläytyessä.

päivi kirjoitti...

hauskoja bileitä sinulle:D
kiitos vierailustasi ja viestistä...
maksan kaikki jo etukäteen jos sopii?
halausterkuin päivi

satu kirjoitti...

olivieno: Juu, ilon ja kauhunsekaisin tuntein odottelen :)Nooh, kahden viikon kuluttua on jo tähän aikaan kannat katossa ja siniset ripsarit poskella...;)

päivi: Kiitos päivi! Ja sopii, sopii :)

Halitellen, s

päivi kirjoitti...

hei satu<3
laitatko sen ketjun kanssa vielä pakettiin yhden ihku kortin :dance, dance.....
maks. 4 e
lisään sen summaan:D
taas terkuin päivi

satu kirjoitti...

Moiks päivi, juu sujahtaa mukaan :)Kiitokset!
Hyvejä uneja, s

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Olen odotellut vastausta yhteen mailiini, jonka lähetin 30.12 sulle. Onkohan se tullut perille?
Koski alustavasti myös tilausasioita mm. ale-tavaroita. Vai oletko vielä totaalisella joulunjälkeisellä lomalla puodin asioista?

Mukavia kasarijuhlia sinne suuntaan!

T:Syyskukka

satu kirjoitti...

syyskukka: Kiitos,kiitos! Voi, kun voisikin viettää joskus "totaalista-lomaa", mutta eipä se enää oikein onnistu...Lasten kanssa ollaan vietetty lomaa toisella kädellä töitä pyöritellen. Keskiviikkona aloitan puodin touhut kaksin käsin taas :) Kurkistan meilisi "tilanteen" välittömästi!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Jos kasarivaateplaa käy paikalisella kierrätystorilla tai kirppiksellä. Siellä sitä vaatetta aina lötää....

satu kirjoitti...

Moikka Krisse,

juu,niistä ajattelin aloittaa...Mut tätä kokoa, plääh...No, eiks toi muoti ollutkin aikas "nuolevaa" ja rumaa silloin? Muistelen ma...